Horoskop

Direktno.rs

05. 03. 2020. 11:44 0

VENERA "došla kući": Tri znaka NAJSNAŽNIJE osećaju

Venera je rano jutros stigla "gde treba". Nekim znakovima to baš odgovara, ali uvek postoji i druga strana...

Iz faze lakog zaljubljivanja i stadijuma "daj šta daš" u odnosima, sa ulaskom Venere u Bika, pokazivaćemo interesovanje za veću emotivnu stabilnost i privrženost u odnosima. Kako je Venera u Biku u znaku u kojem zapravo pripada, više nećemo očekivati da se zaljubimo odmah, već ćemo želeti postapeno da gradimo ljubav.

Kako je Venera u Biku stabilna, iz faze "baš me briga za tebe" ulazimo u fazu kada će postojati i doza ljubomore u odnosima do kojih nam je stalo, jer Venera u Biku želi stabilnost i posesivno čuva onu osobu koju voli.

Ovi znakovi će najsnažnije osetiti uticaj Venere u Biku.

BIK

Venera se vratila kući! Kako je Venera po prirodi vaš vladar, možete da očekujete da ćete vi najsnažnije da osetite njen uticaj. Ako ste dosad mislili kako vam je dosadno u ljubavi, to će se promeniti preko noći. Bukvalno će početi da vas opsedaju osobe suptonog pola, jer ćete zbog uticaja Venere zračiti neverovatnim šarmom i magnetizmom! Ovo je vreme kada ćete raditi na tome da se prolepšate, pa ćete obnavljati garderobu i imati veću potrebu da se doterujete. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se zaljubiti ili shvatiti da se rodila ljubav baš u ovom mesecu martu.

JARAC

Iako je Jarčevima teško zbog uticaja Saturna poslednje dve godine, ulaskom Venere u Bika, otkriće nove emocije u sebi koje su dugo bile zalađene. Ako ste Jarac, poželećete da budete otvoreniji u odnosima, a i imaćete priliku za novu romansu. Venera će porušiti vaš "kineski zid" koji vas čuva od povređivanja i na taj način vam dozvoliti da uživate više nego što je za vas karakteristično.

DEVICA

Vama će takođe odgovarati Venera u Biku jer je ovo idealan period da isplanirate putovanje sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete zanimljive susret iz inostranstva. Mlade Device imaće poznanstva na fakultetima. A neke će iskoristiti priliku da nauče našto što im je lepo i korisno. Ukoliko ste Devica, a razvedeni ste, ovo je dobar period za sretanje narednog emotivnog partnera.

Venera u Biku najmanje će odgovarati Lavovima, Vodolijama i Škorpijama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati