Horoskop

Direknto.rs [ Izvor: 24sata.hr ]

14. 02. 2020. 14:50 0

Tri znaka obožavaju, a četiri "hejtuju" Dan zaljubljenih

Ako Dan zaljubljenih nije vaš dan i obrnuto, možda biste za to mogli da krivite zvezde. Prema astrološkinji Lisi Stardust, četiri znaka nikako ne mogu smisliti Dan zaljubljenih, a tri ga obožavaju.

Ovi znakovi nikako ne podnose Dan zaljubljenih:

Jarac

Iako su romantični i puno ulažu u svoj odnos, oni će više ceniti sitnice nego preterivanje i skupe darove. S njima je najbolje da preskočite rezervaciju za restoran i odlučite se za nešto smislenije i privatnije.

Vodolija

Dan zaljubljenih protivi se svemu onome što Vodolije vole, a to su smislene i istinske interakcije dvoje ljudi. Oni ne vole da dobijaju slatkiše i medvediće. Radije im poklonite knjigu o temi za koju su naveli da ih zanima. Ako želite da budete s njima, naučite njihov ljubavni jezik.

Ovan

Ovnovi znaju da su broj jedan i da im ne treba 'parada' da bi to osetili. Radije bi proveli sjajno veče u malom pabu nego na romantičnoj večeri. Ako ste u vezi s Ovnom, nemojte ga preplaviti s ljubavlju u javnosti. To će samo stvoriti napetost.

Strelac

Vrlo su jasni u pogledu svojih osećanja i zbog toga ne vole Dan zaljubljenih. Svojim partnerima stalno daju do znanja kako se osećaju s njima, ali i da ne vole romantiku. Stoga, ne trošite novac na skupe ruže. Isto tako, nemojte očekivati neki romantični gest za Dan zaljubljenih, jer ćete to verovatnije dobiti slučajno, nekog najnormalnijeg utorak.

S druge strane, ovi znakovi Zodijaka provešće odličan Dan zaljubljenih:

Bik

Na Dan zaljubljenih, mesec će kliziti kroz njihov sektor odnosa i braka, što znači da će se mnogi Bikovi približiti svom partneru ili pronaći ljubav. Budući da su oni najveći hedonisti u Zodijaku, mogu Dan zaljubljenih učini najstrašnijim i najromantičnijim danom. Tačnije, spremni su napraviti svašta kako bi se njihov partner osećao voljenim.

Rak

Rak nije uvek najjasniji znak, pogotovo kada se radi o ljubavnim osećajima. Ali, oni će se za Dan zaljubljenih osećati jako nadahnuto i motivisano. Tog dana će biti ispunjeni dubokim strastvenim raspoloženjem.

Lav

Lav je jedan od najekspresivnijih znakova Zodijaka, pa ne čudi da ih privlači praznik koji podstiče njihovo izražavanje i pruža im priliku da budu u centru pažnje. Najverovatnije će kupiti najvećeg medvedića na polici ili uživati u najčudnijem gestu.

Planete će omogućiti Lavu još veće nadahnuće za Dan zaljubljenih nego inače. Mars, planeta strasti i seksa, ove godine zagrevaće njihovu romantiku na Dan zaljubljenih. Ipak, ako izlazite s Lavom, pripremite se za puno iznenađenja i budite spremni na igru kako biste ih impresionirali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati