Korona

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 01. 2022. 17:43 20

Omikron ušao među lekare u crvenoj zoni u Batajnici

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je da je omikron soj koronavirusa stigao i među lekare koji rade u crvenoj zoni bolnice i da je medicinski kadar "desetkovan".

- Neke kolege, koje su izdržale čitave dve godine da se ne razbole, sada su pale - izjavila je Adžić Vukičević za Nova S.

Dodala je da još nije alarmantno stanje kad je reč o broju hospitalizovanih u Batajnici, gde je trenutno na lečenju 320 pacijenata.

Još nema zvanične potvrde da je u Srbiji dominantan omikron soj, ali "svi lekari primećuju da, sudeći po brzini kojom se širi, nije reč o delta soju" koronavirusa, navela je direktorka kovid bolnice u Batajnici.

- Ovo se širi kao požar, to se razlikuje od delta soja - ocenila je Adžić Vukičević, koja očekuje da će se nagli rast broja zaraženih odraziti i na broj hospitalizovanih građana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati