Korona

Milan Zarić

12. 07. 2021. 08:45 4

"Šteluju brojeve kako im odgovara, pa za sve krive narod"

Doktorka Slavica Plavšić, primarijus specijalista za plućne bolesti, još jednom je prokomentarisala tok epidemije koronavirusom u Srbiji, te je na Tviteru istakla da se "brojke šteluju kako to određenim ljudima odgovara", ali i da će na kraju "stradati naivni narod i zdravstveni radnici".

Slavica Plavšić se oglasila posle tvita korisnika poptisanog kao Jafi, koji je naglasio:

- Oni su postali bezobrazni. Vakcinišite se, a uglavnom imamo kinesku. Gde je čuvanje druge doze Sputnjik V za one koji zbog korone nisu primili drugu dozu? Šta ako sad neću Sinofarm nego Fajzer? Gde je Krizni štab, samo u medijima nam saopštavaju svoje stavove - navedeno je u pomenutom tvitu.

To je bio razlog da doktorka Slavica Plavšić iz Ujedinjenih protiv kovida reaguje.

- Oni nisu postali bezobrazni. Oni su od početka bahati, bezosećajni i pohlepni na moć, vlast, novac, uz bezbroj lažnih informacija i obećanja. Krizni štab se poslednji put sastao 14. juna. Pre skoro mesec dana. Obećaše da će se u Torlaku proizvoditi vakcina?! - navela je dr Plavšić, a onda i nastavila:

- A Sputnjik V nema ni za drugu dozu. Fajzer se poklanja drugima. Od početka se forsira Sinofarm. Vakcinalni punktovi zatvoreni. Naređeno da se rade samo brzi testovi. PCR samo ako je temperatura preko 38 stepeni. Šteluju se brojevi kako im odgovara.

Na kraju je doktorka podsetila da se odgovornost svaljuje na građane, kako je to i naglasio dr Predrag Kon.

- I, naravno, kriv je narod. Jer je"neposlušan", kako reče dr Kon pre neki dan. Ljudi nisu dresirane životinje koje se ponašaju poslušno i po naređenju svog gazde. Poneki imaju mozak koji im ne dozvoljava da budu - poslušni. Opet će stradati naivni narod i zdravstveni radnici. Ono malo što ih je još ostalo - zaključila je dr Slavica Plavšić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati