Korona

Direktno.rs

06. 07. 2021. 23:14 61

ŠOKANTNO! Vučić nam svesno donosi delta soj korone iz Indije!

Dok je ceo svet u panici od delta soja korone koji se iz Indije polako širi celim svetom i dok sve zemlje uvode rigorozne restrikcije, Beograd je prepun Indijaca! Naš glavni grad postao je njihov fiktivni karantin pre odlaska u zemlje Evropske unije, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države.

Dok epidemiolozi svakodnevno upozoravaju na opasnosti od novog delta soja koronavirusa, koji se za 60 odsto brže i lakše prenosi, u trenutku kada je vakcinacija stala, a 80 procenata vakcinisanih primilo kinesku vakcinu, blago rečeno sumnjivog kvaliteta - Beograd je poslednjih dana preplavljen indijskim državljanima u čijoj zemlji su milioni zaraženi novim, delta sojem virusa.

Zašto to radite, Aleksandre Vučiću, imate li i trunke odgovornosti za zdravlje nacije i budućnost ove zemlje?!

Ali ni tu nije kraj.

Indijski niskotarifni prevoznik SpiceJet započinje seriju čarter letova od Nju Delhija do Beograda, a planirano je da lete najmanje tokom celog jula, sa letovima naizmenično preko Jerevana u Jermeniji ili Tbilisija u Gruziji, koji obezbeđuju putovanje indijskim putnicima u srpsku prestonicu. Očekuje se da narednih dana još nekoliko indijskih aviokompanija započne letove u ovom šokantnom Vučićevom projektu fiktivnog karantina.

Nakon tog petnaestodnevnog boravka u Srbiji, indijski državljani koji nisu zaraženi nastavljaće dalje putovanje ka zapadnom svetu koji ne dozvoljava ulazak na svoju teritoriju nikome ko je u prethodne dve nedelje boravio u Indiji.

Ali Vučić im dozvoljava, iz samo njemu poznatih razloga.

Srbija je tako postala jedina zemlja Evropi koja ne haje za delta soj korone, a prema informacijama indijskih turoperatora koji u Srbiji prodaju ove neverovatne "karantinske" pakete, u našu zemlju je već ušlo preko 1.000 indijskih državljana!

Šta na ove poteze Vučićevog režima imaju da nam kažu dr Kon, Darija Kisič ili prof. Tiodorović?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 61

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati