Korona

Direktno.rs

12. 04. 2021. 11:49 2

SNS troši dva miliona evra za opremanje kovid bolnice

Najnovija vest o planovima gradonačelnika Miloša Vučevića i naprednjačke vlasti da potroši 2 miliona evra za komunalno opremanje lokacije za Kovid bolnicu na Mišeluku ponovo pokazuje koliko vlastodršci ne vole svoj grad - navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Novi Sad.

- Oni koji zbog svoje lične finansijske koristi ne žele da prihvate predlog mnogobrojnih građana, ali i GO SSP Novog Sada da lokacija nove bolnice bude bivša kasarna u Futoškoj ulici moraju u ime minimuma političke i ljudske pristojnosti da daju jasan odgovor zašto.

Zašto je bolje potrošiti 2 miliona evra našeg novca za komunalno opremanje livade umesto iskoristiti lokaciju koja je već kompletno opremljena?

Zašto još prošle jeseni niste započeli renoviranje kasarne i omogućili građanima NS da već u aprilu imaju novu Kovid bolnicu?
Zašto je za građane Novog Sada korisnije da napredni investitori sagrade nov blok zgrada na elitnoj lokaciji umesto da pacijenti i zdravstveni radnici imaju najbolje moguće uslove u blizini centra grada?

Besplatni udžbenici i jedan školski obrok za sve novosadske učenike sigurno bi bio mnogo bolji način da se potroši dva miliona evra građana Novog Sada.

GO SSP NS će nastaviti da zahteva odgovore na ova pitanja bez obzira na bahato naprednjačko ćutanje. Dan poštenih izbora dolazi. Za Dan posle, Stranka slobode i pravde obećava istinu o svim kriminalnim aktivnostima naprednjačke vlasti - poručuju iz SSP Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati