Korona

Direktno.rs [ Izvor: N1 ]

08. 04. 2021. 19:25 5

"Primanje vakcine Vučića bez maske može da odbije neodlučne"

Marketinški stručnjak Igor Avžner smatra da je vakcinacija predsednika Aleksandra Vučića pre neki dan u Rudnoj Glavi jako dobar potez, ali je bilo neophodno da to uradi ranije. Ipak, naveo je da to što je lider SNS primio vakcinu bez maske može da odbije neodlučne.

Na pitanje da li je toliko odlaganje Vučića da se vakciniše neka vrsta marketinške kampanje, on je naveo da s jedne strane, to može da bude strateški potez.

- On je političar u kojeg narod od svih ima najveće poverenje, to bi bio jako dobar strateški potez da sačeka da prvi talas vakcinacije prođe, pa da se nakon toga on pojavi i da brojke počnu da rastu, jer smo svedoci da su počele da padaju. S druge strane, u situaciji smo da brojkama ne verujemo, počele su da se javljaju brojke o broju apliciranih vakcina, a ne broju vakcinisanih građana Srbije. Mi u stvari i ne znamo koliko se građana Srbije vakciniše - rekao je Avžner gostujući na televiziji N1.On je upitan i da li se zakasnilo sa kampanjom.

- Predsednik se pojavio kada su došle prve vakcine - i to je kampanja, a antikampanja je ono što smo imali prilike da vidimo na snimku kada je zamenik gradonačelnika Goran Vesić slavio u kafani uz muziku. I predsednik što je primio vakcinu, ali bez maske - i to je deo kampanje koji može da odbije neodlučne - naveo je Avžner.

Na to da li i neko drugi, poput sportista ili umetnika, može da podstakne ljude da se vakcinišu, on je rekao da ne misli "da je predsednik alfa i omega za sve građane Srbije".

- Oni koji ga podržavaju u političkom smislu ne znači da će slediti predsednika i kada se radi o vakcinaciji. Imate tri grupe ljudi - oni koji su bili nestrpljivi da prime vakcinu, antivakseri koji je neće primiti ma ko pre toga primio, i imate neodlučne. Antivakseri će se vakcinisati ako to bude obavezno - zaključio je Avžner.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati