Korona

Direktno.rs

04. 04. 2021. 11:56 22

Vučić 10 puta SLAGAO da će se vakcinisati, ali STIŽE UTORAK...

Utorak - dan kada ćemo saznati da li će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić konačno vakcinisati nakon što je vakcinaciju izbegao već nebrojeno puta.

- Ja ću primiti prvu vakcinu koja bude došla u Srbiju da bi ljudi mogli da vide koliko verujemo u to i koliko je važno. Ja ću da primim od prvog proizvođača, ko god to da bude, Ana će da primi od drugog, neko treći od trećeg, svejedno nam je - izjavio je Vučić još u oktobru prošle godine.

Iako poziva građane da se vakcinišu, Vučić iz nepoznatog razloga svoju obavezu izbegava da ispuni. Od terorija da je antivakser, da se plaši igle, do toga da ima druge metode zaštite, razlog će verovatno ostati nepoznat.

Da to što se Vučić još uvek nije vakcinisao ne šalje dobru poruku građanima, smatra i epidemiolog Zoran Radovanović.

- Da li i sam ne veruje u vakcinu, da li se boji igle, to je isto realna mogućnost. I imam još jedno moguće objašnjenje - da on dobija hiperimuni gamaglobulin, ali mu ne bih savetovao da se time štiti - rekao je epidemiolog.

Radovanović je za TV N1 rekao da predsednik Vučić treba da predstavlja autoritet za sve građane i njegova reč mora da se poštuje, ali da i on sam mora da je poštuje.

- Koliko sam video on je 10. put pogazio svoje obećanje - rekao je Radovanović.

Šta će se desiti u utorak, ostaje da vidimo, ali sudeći po tome kako je svaki prethodni put predsednik izbegao da se vakciniše, ne bi čudilo da svoje obećanje ne ispuni i 11. put.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati