Korona

[ Izvor: Blic ]

02. 04. 2021. 09:29 7

Zakazana nova sednica Kriznog štaba

Prethodnih dana najviše se pričalo o mogućnosti da se otvore bašte restorana i kafića. Prema saznanjima Blica, o tome postoji okvirna saglasnost u Kriznom štabu, ali nema dogovora na koji bi način rad bašti bio omogućen, a kamoli o otvaranju unutrašnjeg dela ugostiteljskih objekata. Za danas u 16 časova je zakazana nova sednica...

Kako stvari sada stoje, ekonomski deo Kriznog štaba zalaže se za potpuno otvaranje ugostiteljskih objekata, i unutrašnjeg dela i bašti. Ovaj deo štaba smatra da rad bašti treba dozvoliti bez naročitih ograničenja, unutar objekata da stolovi budu udaljeni jedan i po metar, a da može da sedi najviše po dvoje.

Medicinski deo štaba, međutim, procenjuje da je otvaranje unutrašnjosti kafića i restorana nedopustivo, a da bi mogao biti dozvoljen rad bašti pod posebnim uslovima - razdaljina stolova, limitiran broj gostiju i obavezno nošenje maski, osim kada se konzumira poručeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati