Korona

Direktno.rs

03. 04. 2021. 07:34 30

Kokeza bio zaražen koronom pre 6. marta 2020, vlast ćutala o tome?

Režimski tabloid "Kurir" nastavljajući kampanju protiv nekadašnjeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze, kojeg je Aleksandar Vučić optužio da je kovao zaveru protiv njegovog života, objavio je da je Kokeza učestvovao na biznis forumu na Kopaoniku (1 - 4. marta 2020), zajedno sa devojkom Tamarom Lazić, zarazio koronavirusom pola učesnika tog foruma. Iz ovoga se zaključuje da je vlast znala za slučajeve zaraze koronom i pre 6. marta, kada je objavljen, zvanično, prvi slučaj zaraze Kovidom-19.

- Kokeza i Tamara su prošle godine pravo iz Milana došli na Kopaonik. Tamo je u toku bio Kopaonik biznis forum. Kokeza nije bio panelista, ali su on i Tamara uveče išli na večere u poznate restorane na planini (imena poznata redakciji), gde su bili i učesnici biznis foruma - prenosi ovaj tabloid reči neimenovanog izvora.

Međutim, interesantno je da ovaj medij sada otkriva nešto u šta je srpska javnost dugo sumnjala. Naime, Vučić nas je ubeđivao, a mediji preneli, da je prvi slučaj koronavirusa u Srbiji zabeležen 6. marta 2020. 

Dakle, sada Vučić preko "Kurira" poručuje da je vlast znala za slučajeve zaraze koronavirusom i pre navedenog datuma prvog slučaja 43-godišnjeg muškarca iz Subotice.
U vreme kada je Vučićev epidemiolog, Branimir Nestorović, preporučivao ženama da slobodno mogu u šoping u Milano, jer ih štiti estrogen, Kokeza je poslušao doktora i sa punim poverenjem poveo svoju devojku Tamaru u Milano.

- Inače, Kokeza i Lazićeva su na Kopaonik došli pravo iz inostranstva - bili su u Švajcarskoj, pa u Milanu, gde su, kako smo ranije pisali, pokupili koronavirus, pa su na planini zarazili „pola biznis foruma“.
Znači, Vučić je znao da su Kokeza i devojka mu pokupili koronavirus, ali je ćutao o tome i dopustio da zaraze druge ljude, a zvanično je prijavio prvi slučaj dva dana po završetku foruma i to čoveka koji nema veze sa skupom na Kopaoniku.

Treba podsetiti, da je zvanična vest o zarazi koronom Slaviše Kokeze puštena 14. marta 2020. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati