Korona

Milan Zarić

19. 03. 2021. 20:14 20

Dr Panić: Predsednik da se vakciniše, zabrinuti smo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom svakog gostovanja na televizijama obećava da će se vakcinisati, ali se to, eto, ne događa. Iz Abu Dabija je rekao da će se vakcinisati kada dođe u Srbiju, da bi sinoć na RTS-u rekao da će to uraditi sledeće nedelje. I to u Merošini ili Žagubici, razume se.

Ovo Vučićevo licitiranje sa datumima prokomentarisao je epidemiolog dr Rade Panić, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije, koji je poručio predsedniku Srbije da treba da se vakciniše.

- Apelujemo da se presednik vakciniše. Zabrinuti smo za njega. Šta bi Srbija da se njemu, ne daj Bože, nešto iskomplikuje tokom lečenja od kovida-19? - napisao je na Tviteru dr Rade Panić.

Da podsetimo, Vučić je praktično od dolaska prvih doza Fajzerovih vakcina u Srbiju isticao kako će se vakcinisati, ali se to, eto, ni posle tri meseca nije dogodilo. Postavlja se samo pitanje, hoće li ga medicinsko osoblje u Merošini ili Žagubici dočekati kako bi mu dalo vakcinu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati