Korona

I. M.

25. 01. 2021. 12:44 28

HIT VIDEO "Pre nego što legnem, pogledam u predsednika, imam ga u garaži, kupatilu..."

Mnogi građani Srbije, skeptični po pitanju vakcinacije protiv Kovid-19, i dalje čekaju odluku Aleksandra Vučića da se i sam vakciniše, kako bi svojim primerom ohrabrio druge na takav potez. Kako se on na taj potez još nije osmelio, bar javno, građani mu se obraćaju s ironijom i podsećaju ga da se obećanja ispunjavaju.

Lokalna televizija iz Velike Plane anketirala je građane s pitanjem "Da li planirate da se vakcinišete protiv kovida?" i naišla je na čoveka sa stavom i odličnim smislom za humor!

- Ja sam progurao, možda i ne moram. Evo, čim se predsednik Aleksandar Vučić bude vakcinisao, i ja ću. Pratiću strogo koju on vakcinu uzme, ako uzme špansku, i ja ću špansku, ako uzme bosansku, i ja ću bosansku, sa Mauricijusa... Mora predsednik da mi da primer, ja u svemu sledim svog predsednika. Pre nego što legnem, ja pogledam u njegovu sliku, imam nekoliko fotografija na zidu, i u kupatilu imam. U garaži imam veliku - pokazuje rukama, a novinarka se suzdržava od smeha.

I ovakav odgovor nije slučajan niti pogrešan. Ne mogu se svi građani Srbije obmanuti.

Prilikom iznenadnog i nenajavljenog svečanog dočeka kineskih vakcina 16. januara, na novinarsko pitanje da li će primiti kinesku vakcinu protiv koronavirusa, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao "da će se vakcinisati za sedam ili osam dana".

- Ja ću da se vakcinišem, nije problem, da ljudi vide. Važno mi je da nisam bio među prvima koji su se vakcinisali, da ne kažu da sam sebe prvo spasavao - rekao je Vučić.

Zašto je rekao "nije problem" i da li neki problem postoji? Sve u svemu, rok koji je sam zadao je istekao, a nije se vakcinisao. Još je kritikovao ministre iz Vlade što oni to jesu uradili.

I šta sada građani da misle? Sada su u konfuziji koju vakcinu primiti, jer su čekali i i dalje čekaju saznanje koju vakcinu će primiti njihov idol, bog, čedo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati