Korona

Direktno.rs

06. 01. 2021. 22:09 36

"Zašto Vučić javno ne primi vakcinu?"

Reagujući na vest da će predsednik Hrvatske Zoran Milanović u četvrtak primiti vakcinu koronavirusa, voditelj Ivan Ivanović zapitao se zašto predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije primio vakcinu?

Kako je dalje dodao, "postavlja se pitanje da li je predsednik primio vakcinu mimo kamera, ili je pak samo to prepustio svojim ulizicama".

- Zašto naš predsednik ne primi javno vakcinu protiv koronavirusa? Nego pelcuje sluge po naređenju. Zašto on ne da primer svima? Ili je već to obavio bez kamera? Ili je antivakser? Ili nema veze, samo pitam, ko me j**e, nema veze sa porodicom, nije napad, samo pitanje - napisao je Ivanović na svom Tviter nalogu.

Mišljenja tviteraša su podeljena, od toga da ono što su primali njegovi saborci nije vakcina, do toga da je on već tajno primio.

- Gledajući ga kako se svuda šeta bez maske, a srčani bolesnik, nema te šanse da se taj nije vakcinisao čim su Rusi razvili i odobrili Sputnjik V. Juče u dnevnoj sobi bez maske sa majkom + 9 dece + snimatelji. A on maske bez - glasi jedan od komentara.

- Jer je ljiga. Potura druge - dodaje tviteraš.

- Voleo neko ili ne, Hrvatska je ipak pravna država - glasi jedan od komentara.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi je, a i kako drugačije, počeo da trubi na sva usta kako je Srbija jedna od prvih zemalja koja dobija vakcinu protiv virusa.

Sve se menjalo, od broja doza koje ćemo primiti, do ciljnih grupa koje će biti vakcinisane, osim jedine konstante: da je Vučić tokom čitave pandemije verovatno jedini predsednik koji nije poštovao ni jednu jedinu meru, osim onda kad je to bilo neophodno, jer ga je verovatno bilo bar malo sramota od stranih zvaničnika koji su nosili maske, pa je morao i on.

I još jedna konstanta je da nastavlja po svome.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati