Korona

Direktno.rs

02. 12. 2020. 13:25 0

U bolnici u Čačku umrlo još pet osoba od korone

Koronavirus je odneo još pet života u čačanskoj opštoj bolnici. Preminulo je četvoro Čačana i jedan pacijent iz Gornjeg Milanovca.

Na svim odeljenjima koja su pretvorena u kovid odeljenja hospitalizovano je 200 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 12 na respiratorima.

U protekla 24 časa (presek od utorka ujutru) bio je prijem 19 pacijenta, otpust šest pacijenta, jedan transport za Beograd i pet prevoda u Plavu halu, gde se trenutno nalazi 28 pacijenata.

Za poslednja 24 časa u prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 241 pregled, od čega je 150 prvih pregleda. Od 647 rezultata testiranja, iz Čačka je 212 pozitivnih, iz Lučana 53, iz Gornjeg Milanovca 27 i iz Ivanjice 40 pozitivnih, što je ukupno 332 novoobolelih u Moravičkom okrugu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati