Korona

Direktno.rs

02. 12. 2020. 12:01 33

KORONA ŠORMAZ "Ko se razboli, sam da plati lečenje!"

"Dovoljno se zna o virusu! Sve mere treba ukinuti, ostaviti mere maske i rastojanja kao preporuke! Svima koji se razbole naplatiti lečenje osim trudnicama, penzionerima, maloletnicima i socijalnim slučajevima", napisao je na Tviteru poslanik SNS Dragan Šormaz, da bi nakon toga tu objavu obrisao.

Svašta smo od početka epidemije koronavirusa čuli od poslušnika Aleksandra Vučića i glavnih jurišnika SNS-a, od oprečnih izjava, prikrivanja podataka, optuživanja građana za širenje zaraze, ali je sve to danasnadmašio poslanik naprednjaka Dragan Šormaz, koji se na skandalozan način oglasio na Tviteru.

Nekadašnja vedeta Demokratske stranke Srbije, a sada jedan od glavnih ljudi koji su zaduženi da veličaju lik i delo Aleksandra Vučića prokomentarisao je situaciju sa koronavirusom i najavu novih mera, ali je to uradio na takav način da je nakon toga objavu morao da izbriše.

- Dovoljno se zna o virusu! Sve mere treba ukinuti, ostaviti mere maske i rastojanja kao preporuke! SVIMA koji se razbole NAPLATITI LEČENJE osim trudnicama, penzionerima, maloletnicima i socijalnim slučajevima!!! Bolnice bi bile manje opterećene i disciplina daleko veća - napisao je Šormaz jutros u 9.46.

Reakcije na ovu objavu poslanika Srpske napredne stranke su se nizale i gotovo sve su bile osuđujuće...

- Takođe i sve političare zatvoriti, ukinuti im platu koju primaju od naroda, važi i za članove porodice (mislim na ukidanje finansijskih sredstava). Naravno, ukinuti im zdravstveno osiguranje, pa neka se leče. Na taj način bi disciplina bila mnogo bolja - bio je samo jedan od komentara.

- Može! Al' SNS da plati lečenje iz fonda za autobuse i sendvice.

- Važi, al' da nam vratite sve pare koje smo uplaćivali u zdravstveni fond - ređali su se komentari.

Kada je Šormaz postao svestan šta je napisao, panično je obrisao objavu na Tviteru...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati