Korona

[ Izvor: N1 ]

19. 11. 2020. 15:49 0

U Nišu proglašena vanredna situacija, svi vrtići ostaju otvoreni

Vanredna situacija proglašena je u Nišu zbog velikog pritiska na Klinički centar i kovid ambulante, saopštila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Prvog decembra biće ponovo procenjivana epidemiološka situacija u Nišu, a sada je ona nepovoljna, rekao je član Kriznog štaba epidemiolog Branislav Tiodorović.

 

U vrtićima je stanje pod kontrolom, ali imaju tri kovid pozitivna vaspitača sa lakšom slikom, rečeno je posle sednice štaba uz informaciju da svi vrtići u gradu ostaju otvoreni.

U privremenoj kovid bolnici u hali Čair je sedmoro pacijenata, skoro svi nisu iz Niša. Vlast tvrdi da su uslovi sada dobri, a da je grejanje pojačano.

Štab u Nišu je naložio osnovnim školama Stefan Nemanja i Duško Radović da više razrede prevedu na "onlajn" nastavu, a isto važi i za gimnaziju Bora Stanković u Nišu. Razlog su, kako kaže gradonačelnica, nastavnici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati