Korona

Direktno.rs

17. 10. 2020. 15:20 10

FRKA U SNS! Đuka panično obrisao napad na Krizni štab!

Vladimir Đukanović, jedan od glavnih ađutanata Aleksandra Vučića, čovek koji brani optužene za proizvodnju narkotika u aferi Jovanjica, juče je iznenadio javnost jer je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu žestoko napao Krizni štab, koji je doneo odluku i obavestio javnost da se uvodi mera obaveznog nošenja maski i na otvorenom prostoru.

Suočen sa besom građana, ali očigledno i popularnog "molera Đuke", koji ovu odluku nisu dočekali sa odobravanjem, Vučić je dao nalog Vladi Srbije da posle samo nekoliko sati poništi odluku Kriznog štaba, tako da je nošenje maski na otvorenom bilo obavezno samo u petak prepodne. Iako su svi mediji preneli izjavu Darije Kisić Tepavčević o obavezi nošenja maski na otvorenom, režimski mediji su se od popodneva ponašali kao da takva odluka nije ni doneta.

Krizni štab je po ko zna koji put ponižen od strane Aleksandra Vučića koji nikada, ni na otvorenom, ni na zatvorenom ne nosi zaštitne maske, niti je bio u samoizolaciji kada je bio u neposrednom kontaktu sa zaraženima.

Vučić je otišao toliko daleko da je Dariju Kisić Tepavčević naterao da popodne obavesti javnost o novoj, potpuno suprotnoj odluci i time samu sebe pospe pepelom i izazove podsmeh javnosti.

Da bi pokušali da sakriju ono sto se sakriti ne može, Vladimir Đukanović je bio primoran da izbriše svoju izjavu, u kojoj je oštro kritikovao Krizni štab Aleksandra Vučića. Kakve ga posledice ocekuju zato što je napisao ono što misli, ostaje da vidimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati