Korona

Direktno.rs

10. 08. 2020. 11:24 22

PIRAMIDOM PROTIV KORONE: Dr Nestoroviću, dokle?

Doktor Branimir Nestorović ponovo, kako se iz priložene fotografije da zaključiti, ima kontroverzne preporuke u borbi protiv koronavirusa te u borbi protiv virusa preporučuje ni manje ni više nego biopiramidu!

Ova biopiramida, kako navodi gospođa koja se sa Nestorovićem na fotografiji nalazi, štiti od korone na prostoru od 500 metara kvadratnih i to od svog štetnog zračenja, pa i virusa korona.

Prethodni saveti i lapsusi Nestorovića ukazivali su da se doktor privatno interesuje za nadrilekarstvo, te nije iznenađenje što se dr Nestorović nalazi na fotografiji koja promoviše biopiramidu kao proizvod koji štiti od korone.

Njegove preporuke koje se do sada nisu pokazale kao medicinski utemeljene su dobro poznate javnosti, kao na primer da je uzimanje dva grama sode bikarbone dnevno efikasan lek za autoimune bolesti ili da se krpelj guši kremom.

Nestorović se pomalo bavio i teorijama zavere, pa je tako svojevremeno izjavio da su ljudi s plavim očima vanzemaljci, kao i da emocije menjaju naš dnk i da je Tesla slao stvari u budućnost.

Jedna od njegovih najpoznatijih izjava jeste svakako da je koronavirus "najsmešniji virus na svetu", i ona oprečna da koronavirus napada mozak, bubrege, testise i stoga nije najjasnije kako je dr Nestorović kompetentan da daje savete o zaštiti od ovog virusa.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati