Korona

[ Izvor: Beta ]

01. 06. 2020. 20:51 0

Najmanje obolelih u Italiji od 26. februara

Italija je objavila da je u toj zemlji registrovano još 178 osoba zaraženih korona virusom, što je najmanje dnevno povećanje broja obolelih od 26. februara.

Vlasti su večeras objavile da je u prethodna 24 časa od posledica zaraze korona virusom umrlo još 60 osoba, čime je broj mrtvih povećan na 33.475. Više mrtvih od Italije imaju jedino SAD i Velika Britanija.

Prema objavljenim podacima, zaraza korona virusom do sada je potvrđena kod 233.197 osoba, a više inficiranih ima svega pet država.

Stručnjaci navode da je stvaran broj zaraženih u Italiji sigurno znatno veći, pošto su testirani samo ljudi koji su u bolnicama, oni koji imaju ozbiljne simptome i oni koji su bili u kontaktu s nekim ko je inficiran.

Danas se navršavaju četiri nedelje od početka postepenog popuštanja restriktivnih mera u Italiji. Od srede će biti ukinuta i zabrana putovanja između italijanskih regiona, a u zemlju će moći da uđu i turisti iz većine evropskih država.

Zaraza korona virusom potvrđena je širom sveta kod više od 6.320.000 ljudi, od kojih je umrlo više od 375.000.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati