Korona

Direktno.rs

17. 05. 2020. 22:11 16

Brnabić: Bez Vranja bi Srbija bolje prošla!

Premijerka se odmarala dva dana, a onda nam se vratila u punom sjaju. Kada je progovorila shvatili smo koliko su nam nedostajale njene genijalne misli.

- Bez Vranja imali bismo jedan od najboljih rezultata - izgovorila je danas Ana Brnabić i još jednom pokazala šta ju je kvalifikovalo za formalno najmoćniju funkciju u Srbiji.

Dakle, Vranjanci, vi ste došli na red.

Počelo je sa neodgovornim građanima zbog kojih se virus proširio jer nisu shvatili šta im državni vrh poručuje kada im kaže da je virus zajebancija, da se rešava jednom rakijom, da postoji samo na fejsbuku gastarbajtera. Oni su pomislili da to znači da nema opasnosti, a u stvari im je poručeno da treba da paze, sede kod kuće, čuvaju se.

Posle građana nastanjenih u Srbiji na red su došli srpski državljani koji su živeli u inostranstvu. Oni kojima nisu mogli da prežive u Srbiji i otišli su u Evropu, kad su ostali bez posla, vratili su se u svoju domovinu. I naravno doneli nam koronu.


Posle su krivci postali lekari, uz naravno uvek za sve krive Đilasa i Šolaka. I tu i tamo Obradovića.

I na kraju je krivica spala na Vranjance. Da se nisu razboleli od korone rezultat u borbi protiv iste bi bio super. Sram da bude Vranjanke i Vranjance koji su se razboleli. Sad ste našli da dobijate koronu? A toliko je država u vas uložila!?

Kad čovek razmisli i shvati da nije Vranja, Niša, Leskovca, Ćuprije, Beograda i još nekoliko desetina gradova, Srbija koronu ne bi ni osetila!

I pojedinci na tviteru su shvatili da nam je Vranje samo teret i da bi nam bilo bolje da ga prodamo Bugarima ili poklonimo Kosovu. Što bi Albancima dali samo Preševo i Bujanovac. Da im damo i Vranje pa da onda ovi oboleli ne ulaze u naše statistike već u kosovske!


Narednih dana očekujemo da premijerka koja se nadisala svežeg planinskog vazduha, obnovljenih crvenih krvnih zrnaca, ali i moždanih ćelija, ponovo zablista. Znamo da ona to može.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati