Korona

[ Izvor: Telegraf ]

07. 04. 2020. 09:12 0

Trudnica zaražena koronom porodila se u Narodnom frontu

U GAK Narodni front zaraženo je 46 zdravstvenih radnika, a 75 je u samoizolaciji. Za poslednja 24 časa rođeno je 16 beba, a obavljena su dva carska reza. Jednim od ta dva carska reza porođena je i trudnica koja je zaražena koronavirusom.

"Ona je zbog svog stanja prebačena u KBC "Dragiša Mišović", a beba je izolovana i pod nadzorom lekara jer je rođena pre vremena", rekla je doktorka Branka Nikolić za TV Prva.

Ona je objasnila da se situacija u "Narodnom frontu" menja iz dana u dan.- To je sasvim prirodno tokom pandemije. U narednim danima očekujemo da sve više osoblja bude pozitivno na korona virus. Za sada radimo normalno. To sto u poslednja 24 časa imamo 16 beba, to je jako lepa vest. U ovom trenutku imamo 32 deteta u porodilištu o kojima brinemo, mi smo njihova prva bezbedna kuća.

Najveći problem i dalje su trudnice koje ne prijavljuju da imaju simptome koronavirusa.

- Ja ne mogu da nateram odraslu osobu da govori istinu. To je pitanje odgovornosti. Ako želimo da izađemo iz ove situacije, ne smemo ugrožavati jedni druge jer ćemo tako ugroziti i zdravstveni sistem - upozorila je doktorka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati