Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kolumne

[ Izvor: Davor Kalajžić ]

16. 10. 2021. 14:22 7

Diksilend

Posle višemesečne gungule privedena je Dixi! Time su u trenu zaboravljeni ROSU, stikeri, reciprocitet i izbezumljeni kosovski Srbi u Raškoj. Projekat AVVA, Aleksandar Vučić Velika Albanija, ponovo je zamaskiran prikrivanjem udruženog izdajničkog poduhvata glasanja na „Kosovi“.

Džaba su unesrećeni i prodani kosovski Srbi pre neki dan u očajanju tražili, pazi na to - dozvolu, da izađu iz „kosovskih“ institucija i da ne glasaju na predstojećim UČK izborima, a Vučić grizao usne od muke što ga toliko dave usred biznisa sa naoružanjem. Jedna srpska baba ugušena je suzavcem, a jedan Srbin i dalje se bori za život, ali to nije smetalo Koštuničinom bogoslovu da agituje po Kraljevu, propagirajući izdaju i smrt kao opstanak i ostanak. Incitatus je aplauzima zaslužio ambasadoriju, a bogoslov „puca“ na Rusiju.

ROSU glasački listići kalibra 5.56 isporučeni su kosovskim Srbima, a u raspodeli im zdušno pomažu Aleksandar Vučić, Koštuničin bogoslov i Komesarijat za izbegle i raseljene sa sve migracijama. Suprotno Rezoluciji 1244 i UNMIK Uredbi 2000/39, suprotno Ustavu Republike Srbije, suprotno Zakonu o lokalnim izborima, a u skladu sa „izbornim zakonima Republjik Kosova“ i u skladu sa Krivičnim zakonikom Republike Srbije 305-321, udruženi izdajnici pozivaju živo čerečene Srbe da pohrle do Kurtijevih kutija i glasaju za „nezavisnu Kosovu“.

Bravo, stručnjače! Zajeb’o si i samog Kvislinga!

Ovakav nečuveni i u svetu nezabeleženi životinjizam prema sopstvenom narodu i državi morao je pod hitno nečim biti pokriven. I dosetio se generator zla kako da nam odvrati pažnju od odvratnosti izdaje na koju podstrekava i udruženo sprovodi. Priveo je Dixi! Oči javnosti sa podmukle izdaje preko noći su preusmerene na „vladavinu prava“ i „čistotu“ tvorca.

Providno i jeftino, ali skupo po kosovske Srbe i teritorijalnu celovitost Srbije. Kako će „slučaj Dixi“ proći već nam je jasno, a u suštini potpuno nebitno, jer se radi o njihovim internim ujedanjima. Kao i „Jovanjica“ - tresla se gora istalili se pacovi. Sećamo se i slučaja „Kosmajac“ i raznih atentata, Jajinaca, garaža i špijunaža, nevolja i ćevapa. Kad god je trebalo sakriti novi izdajnički potez, ili još jednu u nizu pljačkaških afera, uvek je otvarana nova.

Neverovatno je da kosovski Srbi, naročito oni sa severa AP KiM, sami sebi skidaju kožu sa leđa i premazuju rane kineskim novcem kojim ih zasipa Vučić, a na teret svih nas i njih koji ćemo te kredite otplaćivati.

Pozivi najviših državnih funkcionera preostalim kosovskim Srbima da organizovano i masovno izađu na UČK izbore je smrad nezabeležen u istoriji čovečanstva. To je čin produženog uranijumskog bombardovanja Srbije, čin izdaje koji će doći na naplatu, a hapšenje vinovnika u zaborav će baciti i ćevape i Diksilend.

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika Generalnog sekretara UN 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

No pasaran!

Zoran Živković [01.12.2021.]


Anketa

Kakva je bila svrha bagera iz Šapca na protestima?

Rezultati

Video dana

Domino efekat bez domina