Kolumne

Ivan Mandić

28. 02. 2021. 17:46 10

"Bežite, pre nego što bude kasno"

Hoću da se obratim ljudima koji svesno ili nesvesno, voljno ili nevoljno podržavaju SNS i služe joj, a još uvek nisu uleteli u kolo zloupotreba, laži i kriminala već samo naivno veruju, pišu po internetu i napadaju nas zarad neke pomoći ili benificija preko veze i reda. Onima koji su već potonuli u sve to spasa od pravde nema. Molim da pročitaju pažljivo moje rečenice - piše u otvorenom pismu Ivan Mandić, član Predsedništva Stranke slobode i pravde.

Njegovo otvoreno pismo prenosimo u celosti:

Nebojša Stefanović, Dijana Hrkalović, Slaviša Kokeza i Velja Belivuk su takođe godinama služili SNS i Vučića. SNS drži u Srbiji skoro sve, od konkursa za čistačicu do poslova sa narkoticima i oružjem. Pritom, to su sve vrlo ozbiljni igrači koje Vučić sada pušta niz vodu jer mu ugrožavaju poslove, porodicu i rejting. Zamislite samo koliko ste vi njemu i njima bezvredni i kako će vas ostaviti na cedilu onda kad mu ne budete više potrebni?

On se u ove ljude kleo, a vi ste samo deo sistemskog uništavanja države i najniže korupcije koja za potrebe stranke, radi najprizemnije poslove kako biste obezbedili neki povremeno privremeni ugovor ili isti sačuvali. Vi ste voljom ili ne, deo te zločinačke organizacije koja je kriminalna ali registrovana kao politicka.To nije dobro. Ispravite se. To vam u budućnosti nikada niko neće tražiti, niti ucenjivati i pretiti, obećavam.

Pozivam vas da dobro razmislite o životu u Kruševcu i Srbiji nakon ove vlasti koja vas tako lepo laže. Budite ubeđeni da će vas prodati i prevariti kao i gore nabrojane čim zaključi da više čuvanja niste vredni. Iza krivine će vas sačekati pravo i pravda, institucije koje neće delegirati SNS i društvo koje vam neće oprostiti ništa ako se ne zaustavite i zaronite preduboko. Moje je samo da vam se obratim, a vi odlučite.

Pozivam na osveščenje i normalnost. Dajte da se zajedno oslobodimo ovog zla koje nas je sve zajahalo. Vas jer kontroliše, nas jer ne može da kontroliše. Razumite da ovakav režim nema perspektivu, da je sila uvek padala i da bi vas sve žrtvovali u odbrani svojih fotelja i privilegija. Ti ljudi žive živote grofova, jedu i piju najbolje, deca im uživaju sve privilegije dok vi piskarate na internetu i branite ih za bednu platicu i ucenjeno radno mesto. To mora da stane i kreiramo društvo jednakih šansi bez ucena i pretnji, koje će naslediti i naša deca. Smatram da ni jedno dete ne voli da mu roditelji budu vikari i barjaktari, niti da neki roditelj voli da mu dete bude vikar ili barjaktar.

Pod našu zastavu slobode i pravde ima mesta za sve dobre ljude koji nisu još uvek duboko zaronili u sistem SNS i ogrešili se o narod i državu. Pravo je vreme da odlučite kakav grad i državu hoćemo. Zakon i institucije neće zaobići nikoga ko je mešetario. Nemojte biti deo te priče. Ako ne verujete, pitajte Dritana kako se ista otvara. Zato vas molim da se unormalite. Više neću pozivati, a svi sve znamo u ovom gradu. Hvala.

Ivan Mandić, član Predsedništva Stranke slobode i pravde u Kruševcu

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati