Kolumne

Srđan Milivojević

25. 01. 2021. 16:17 5

"Izjava Šešelja da mu nije žao Đinđića stigla iz Vučićevog kabineta"

Vojislav Šešelj, osuđeni ratni zločinac i politički otac Aleksandra Vučića, ponovo se sa televizije sa nacionalnom frekfencijom obrušio na prvog demokratski izabranog premijera Srbije, Zorana Đinđića. Rečenicom izgovorenom na televiziji Pink, da mu nije žao što je ubijen Zoran Đinđić, Vojislav Šešelj je na najgori mogući način izrekao vrednosni sud o sebi i svojoj politici, ali i još jednom nedvosmisleno pokazao da deluje po zadatku režima Aleksandra Vučića i zato u medije iznosi stavove naručene upravo iz njegovog kabineta.

Iznova relativizujući ovaj zločin, u svom stilu iznoseći obilje dezinformacija, osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj uporno amnestira neposredne izvršioce ovog zločina, koristeći govor mržnje, obmana i jeftinog političkog spletkarenja.

Tragično je što u Srbiji, zemlji uništenog vrednosnog sistema, o ubistvu Zorana Đinđića dezinformacije sa partijskih glasila sa nacionalnom frekfencijom šire oni do kojih je došla policijska istraga, nedvosmisleno ih označavajući kao važne karike u ovom zločinu.

Demokratska stranka će i ubuduće čuvati sečanje na ličnost i vizionarsko delo Zorana Đinđića, ne odustajući od politike za koju se zalagao i koju je promovisao.

Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati