Kolumne

[ Izvor: Marko Marjanović ]

29. 11. 2019. 10:57 0

PIŠE MARKO MARJANOVIĆ "Satanističke sekte, crna ruža, kefo zota"

Satanističke sekte su ubedljivo najopasnije. Osnivač modernog satanizma je Alister Krouli. Roditelji su mu bili takođe sledbenici sekte pod nazivom Plimutska braća. Majka ga je od malena zvala Velika Zver.

Za sebe je uzeo magijsko ime Bafomet. Tvorac najvećeg broja satanističkih inicijacija i obreda. U obrede je uveo I seksualne orgije. Moto njegovog učenja je:

“Iščupaj majku iz srca svoga,
Pljuni u lice oca svoga.
Neka tvoja noga zgazi stomak tvoje žene,
A dete sa njenih grudi baci psima I lešinarima”.

Najpoznatija satanistička organizacija u svetu je SATANINA CRKVA. Osnovana je u Kaliforniji 1966. godine. Osnivač je Anton Šandor La Vej, koji je i autor Satanske biblije.

Verujem da će za mnoge od vas biti iznenađenje da je kultna pesma benda “Eagles”, “Hotel California”, u stvari pesma o Sataninoj crkvi. Ona je najčuvenija po događaju koji se desio u kući Romana Polanskog. U pitanju je bilo trostruko ubistvo. Ubica, Čarls Menson je ubio suprugu Romana
Polanskog, glumicu Šeron Tejt, kao i još dvoje ljudi.

Iz Satanine crkve nastaju i sledeće grupe:
- OTO
- DIVLJA RUŽA
- CRNI ŠKORPIONI
- CRNI PRIŠT
- CRNA RUŽA i mnoge druge.

Sledbenike koriste u vidu prostitucije, širenja narkotika, ili čak za “više”ciljeve (likvidacije).

Na samoubistvo su u stanju da nateraju žrtvu kada im ona postane neposlušna Ili opasan svedok. Ubeđuju ga da to uradi kao dokaz odanosti
SATANI, koji je vrhovni Bog. Sledbenika ovih sekti kod nas u zemlji ima više hiljada i mogu biti veoma opasni.

CRNA RUŽA

U studiji naše policije piše da se za inicijaciju u Crnu ružu organizuje „crna misa“. Tokom tog rituala kockom se određuje ko će prvi da izvrši samoubistvo, jedu crni hleb pomešan sa krvlju, izgovaraju „Oče naš“ unatraške, drogiraju se, tetoviraju Hrista na tabane da ga gaze i na kraju sledi, naravno - orgija. Izbor žrtava: mladi, inteligentni ljudi, emotivni. „Drugačiji“ su, kod kuće nemaju razumevanja, neki su možda i zlostavaljani. Razočarani u crkvu, bliža im je alternativa.

Pored „crne mise“, prizivaju demona, crtaju pentagrame, okupljaju se noću na grobljima.

Evo i nekoliko svedočenja bivših pripadnika ove sekte. Napominjem, da je njihovo izlaganje mučno i zastrašujuće.

1. B.P.: U to vreme sam bio uličar i dečko koji je voleo tuče. Moja devojka je ušla u sektu, kao i njen brat. Išao sam nekoliko puta na te skupove.
Prvi kontakt sa njima je bio zastrašujući, ali nisam pobegao.

„Sveštenik“ je nakon predavanja rekao da treba da se prinese žrtva bogu i da je naša grupa odabrana za tu čast. Više njih se dobrovoljno javilo. On je bacio kocku koja je stala ispred devojčice od nekih 17 godina. Prihvatila je bez pogovora.

Sutradan je, u 14 sati sela na ivicu ulice kao robot, sleđena i samo je nagnula glavu kad je prolazio automobil. Ishod je bio fatalan. „Glavni sveštenik“ nas je naterao da sa poda poližemo njenu krv.

2. Dr M.T:  Sekta "Crna ruža" je ekonomski pljačkaš! Nas je tipovala bliska rođaka zbog dva stana u Beogradu, kuće na moru i porodične kuće u
Beogradu, koju smo delili sa deverom. Filipa smo pronašli mrtvog 13. februara 2002. sa malom rupom od metka na čelu. Obdukcioni nalaz je stigao tek 2005, iako je tužilac sedam puta tražio izveštaj. Mi smo 2007. pripremili obnovu procesa sa dokazima koje su prikupili privatni detektivi. Uhapšena sam u utorak, 27. maja 2008, a dva dana kasnije je trebalo da policiji predam dokaze da je sin izvršio samoubistvo po nagovoru sekte. To je glavni razlog što su me odveli u zatvor.

3. J.R. (25), ubila se skočivši sa prozora zgrade Filološkog fakulteta u Beogradu. U ruci joj je pronađen crni konac. Kolege svedoće da je po
ponašanju i pričama mogla biti članica sekte „Crna Ruža“. Često je pominjala sekte, ali je niko nije shvatao ozbiljno.

J.R. je izučavala neohelenistiku, svirala klavir, bila student grčkoj jezika i književnosti, govorila nekoliko jezika.

Za kraj, podsetiću vaše čitaoce i na najskoriji primer satanističkog obreda koji za koji su sigurno čuli. Napominjem da je za ovaj slučaj potreban jak želudac.

U pitanju je malo poznata satanistička sekta KEFO ZOTA.

Krajem prošle godine, K.P. iz Zemuna i M.Đ iz Obrenovca su zaklali psa, prinoseći ga kao žrtvu, snimali kamerom i u direktnom prenosu emitovali
putem FEJSBUKA.

SNIMAK JE TRAJAO ŠEST MINUTA I 46 SEKUNDI!!!

Za to vreme, uzvikivali su Kefo Zota. To je bio obred inicijacije. Ovo dvoje ljudi je poslato na odsluženje zatvorske kazne. Na prvom ročištu su
smejali.

Po rečima Dimitrija Pastuovića, predsednika udruženja “ZID” o ovoj sekti se veoma malo zna, jer su uglavnom “samostalci”.

- Oni zakolju životinju da bi pili njenu krv ili je pospu po “crnom kolaču”, a onda izgovaraju “Oče naš” naopačke. Snimak je više nego užasan, u pitanju je tipični primer satanizma i bojim se da ćemo u budućnosti tek imati takvih slučajeva. Opijati su sastavni deo ovakvih rituala. Sve je više samostalaca koji putem društvenih mreža gledaju sektaške obrede.

Ukoliko primetite nešto što iskače iz okvira nekog normalnog ponašanja ili primetite neki vid devijantnosti, obratite nam se putem mail adrese:
udruženjezid@outlook.com. Pokušaćemo da vam pomognemo, savetima, literaturom ili predlozima kome se obratiti za pomoć. Od srca se nadam da vam to neće biti potrebno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati