Izbori 2024

[ Izvor: Nova.rs ]

11. 06. 2024. 12:12 15

"Jao, majko, živ nisam": Novi viralni snimak "Rusa" iz Niša na proslavi "pobede" SNS (VIDEO)

Svi se sećaju snimka sa skupa SNS u Nišu na kojem je zabeležen izraz straha na licu Tihomira Perića iz Ruske stranke, čiji glas bi mogao da im obezbedi pobedu. Pojavio se i drugi snimak sa proslave naprednjaka, na kojem se jasno čuje kad Perić kaže "jao majko, živ nisam".

Tihomir Perić je odbornik Ruske stranke zahvaljujući čijem mandatu, SNS računa na pobedu u Nišu.

On je prisustvovao i proslavi naprednjaka, kada su tvrdili da su pobedili iako je samo nekoliko sati ranije izgledalo sasvim drugačije. GIK u Nišu je, naime, u izbornoj noći u džakovima sa devet biračkih mesta, naknadno "pronašla" pobedu SNS. Iako su već bili objavljeni rezultati prema kojima su opozicione liste osvojile 31 mandat, SNS 29 i Ruska stranka jedan.

Na snimku slavlja, "odlučujući glas" Tihomir Perić izgledao je prestravljeno, pa se danima o njemu govorilo kao o "otetom" čoveku.

Na novom snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, jedn ačlanica SNS mu kaže:

"Periću, priznaj da nisi sanjao da ćeš da budeš najvažniji čovek u grad".

Na to Perić odgovara:

"Jao majko, živ nisam".

Inače, Gradska izborna komisija u Nišu donela je odluku o preliminarnim rezultatima za izbor odbornika u Skupštini grada Niša, prema kojoj je najviše mandata osvojila koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS).

Prema tim rezultatima, koalicija okupljena oko SNS-a osvojila je 30 mandata, grupa građana "Dr Dragan Milić" 16, koalicija "Biramo Niš" 10, pokret "Kreni promeni" i koalicija "Ujedinjeni - Nada za Niš" po dva, a manjinska Ruska stranka jedan mandat, navodi se u izveštaju sa sednice GIK Niš objavljenom na sajtu RIK-a.

U međuvremenu, pravni timovi niške opozicije su predali žalbe na odluku GIK-a, o kojima će u naredna 72 sata odlučivati Viši sud. Posle toga će, kažu, odlučivati o daljim koracima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati