Izbori 2024

Direktno.rs

11. 05. 2024. 15:02 17

"SNS piše grafite koji pozivaju na bojkot u Novom Sadu"

Koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, građanski pokret Bravo i LSV upozorava da se već uveliko vodi prljava kampanja SNS protiv naše izborne liste - stoji u saopštenju koalicije NADA, koje prenosimo u celosti.

- Uplašeni zbog činjenice da cela opozicija udruženo izlazi na izbore i to na jednoj izbornoj listi, SNS organizovano ispisuje grafite po ulicama Novog Sada u kojima se poziva na bojkot.

Vlast zna da velika izlaznost Novosađana na predstojećim izborima znači i njihov kraj, pa se trudi da građani steknu utisak da među opozicijom ima i onih koji pozivaju na bojkot.

U Novom Sadu to nije slučaj. Upozoravamo Novosađane da ne nasedaju na prljavu kampanju SNS i da nema stranke u Novom Sadu koja poziva na bojkot, već naprotiv, na što veću izlaznost i na jedinstvo, kako bi naš grad bio prvi slobodan u celoj Srbiji - zaključuju iz koalicije NADA.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati