Izbori 2024

Direktno.rs

12. 03. 2024. 10:55 3

POKS: Podrška SNS i SPS u BG na istorijskom minimumu

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) podseća da su na svim beogradskim izborima od 2014. godine do danas SNS i SPS uvek dobijali manje odbornika nego prethodni put. Na izborima 2014. imali su 79, 2018. je bilo 72, 2022. su osvojili 56, a 2023. godine svega 54 što nije dovoljno za većinu.

- Izborni rezultati u zadnja četiri izborna ciklusa i sve manja podrška SNS i SPS su potvrda da su loše vodili grad, da su Beograđani sve nezadovoljniji i da vrlo jasno traže promene. Vlast odlično zna da će na fer i demokratskihm izborima izgubiti još ubedljivije, odnosno da mogu pobediti samo ako ih pokradu, što su i pokušali prošli put. Ovo vrlo dobro zna Aleksandar Vučić i zato nisam optimista da će dozvoliti izbore bez krađe, jer je to njegov kraj. To znamo i mi, pa mu krađu nećemo dozvoliti - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

- Vlast je svesna da su od 2014. do 2023. svaki put dobijali sve manje odbornika, a poslednji put čak 25 odbornika manje nego pre 9 godina i da su konačno izgubili većinu u prestonici čak i sa satelitima koje okupljaju u takozvani Pokret za državu. Zbog toga se toliko grčevito bore da se izbori u Beogradu odvoje od ostalih gradova i opština, da bi sa još jednim talasom migracije birača iz drugih gradova pokušali da pobede - dodao je Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati