Izbori 2024

M. Z.

28. 01. 2024. 16:09 8

U prizemnoj kući prijavljeno 40 birača, većinom iz RS: Novi dokaz nezapamćene izborne KRAĐE (VIDEO)

Dokaza da su izbori održani 17. decembra prošle godine bili nepošteni ima pregršt. Uradili su sve iz Srpske napredne stranke ne bi li prekrojili volju građana cele zemlje, a posebno Beograđana, pa su tako pribegli oprobanom receptu - adut su im bili fantomski birači. Prijavljivali su ih na trafo-stanice, zgradu Vodovoda, bolnice, telefonske govornice... Stranka slobode i pravde je sve to otkrivala, a ove nedelje je iznela i još jedan dokaz zašto ovi izbori moraju da se ponište.

Naime, novi dokaz nezapamćene izborne prevare zabeležen je na opštini Stari grad, tačnije u Jevrejskoj ulici broj 17, gde je na adresu prizemne kuće prijavljeno čak 40 birača?! Neverovatno!

- U Jevrejskoj ulici broj 17 na Starom gradu, u prizemnoj kući, prijavljeno je neverovatnih 40 birača. Čak 33 je prijavljeno prošle godine, većinom iz Republike Srpske. Ovo je još jedna izborna prevara zbog koje izbori moraju biti poništeni - naveli su iz OO Stranke slobode i pravde Stari grad.

A onda su sve to dokumentovali i video snimkom, u kom su prikazali i kako izgleda kuća na koju je prijavljeno čak 40 birača.

- Da li iko može da poveruje da ovde u Jevrejskoj ulici u broju 17 živi 40 ljudi? 2021. godine je bilo prijavljeno svega šest birača, 2022. - sedam, da bi danas na ovoj adresi, prema Istinomeru, navodno živelo 40 ljudi. To su birači iz Bijeljine, Foče, Sokoca, Trebinja, Sarajeva, Zenice, Rogatice, Višegrada - ističu iz SSP u video snimku.

Nakon toga su pročitali i ko je sve u poslednjih godinu dana prijavljen na ovu adresu, uz opasku...

- Ovi ljudi nisu nikada živeli na ovoj adresi. Prijavljeni su ovde samo da bi glasali. Ovo je još jedna u nizu prevara zbog koje ovi izbori moraju biti poništeni - zaključuju iz OO Stranke slobode i pravde Stari grad.

Ovo je samo još jedan dokaz kakva je prevara izvedena na izborima 17. decembra, ali je i novi pokazatelj da su ovi izbori sve suprotno "najčistijim ikada", kako ih je u više navrata nazvao Aleksandar Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati