Izbori 2024

Direktno.rs

18. 01. 2024. 13:55 11

"SNS izgubila u Nedeljicama, ljudi neće projekat Jadar"

Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je ovog četvrtka da je Srpska napredna stranka izgubila u Gornjim i Donjim Nedeljicama na izborima održanim 17. decembra prošle godine i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić da javno obelodane rezultate glasanja u tim mestima.

- Želim da obavestim predsednika, on to zna, a i da obavestim celu javnost da je SNS izgubila izbore i u Gornjim i u Donjim Nedeljicama. Želim da poručim svima, i njegovim saradnicima i Brnabić, da kao što su svaki dan, nakon prošlih izbora ponavljali činjenicu da su dobili izbore u Gornjim Nedeljicama, evo, nakon ovih izbora Gornje i Donje Nedeljice su im jasno poručile šta misle o njihovoj politici i projektu Jadar koji očigledno neće stati - rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

On je rekao i da će u prostorijama Ekološkog ustanka ovog četvrtka biti održan sastanak opozicije, ali nije naveo o čemu će se razgovarati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati