Izbori 2024

M. Z.

03. 01. 2024. 18:58 16

Napuštena kuća, gradilište, dvorište sa kućicama - dom za 74 birača (VIDEO)

Razmere izborne krađe na glasanju 17. decembra su toliko velike da praktično svakodnevno stižu dokazi da su izbori bili sve samo ne fer. Tome svedoči masovno prijavljivanje građana na adresama na kojima ne žive, pa smo tako fantomske glasače imali na više mesta širom Srbije, a najviše u Beogradu. A novi slučaj je zabeležen na Vračaru.

Pisali smo već tokom dana da je u zgradi čiji je vlasnik Vladimir Mandić, bivši rukometaš, a sada istaknuti član SNS, za beogradske izbore prijavljeno 154 birača, dok je za republičke izbore na istoj adresi bio prijavljen 121 birač.

Potom smo imali situaciju da je u Ulici Mihaila Milovanovića u Mladenovcu u ulazu broj 1 na osam stanova prijavljeno čak 65 birača, a sada je novi dokaz izborne prevare zabeležen na Vračaru.

- Napuštena kuća, gradilište, dvorište sa kućicama - dom za 74 birača. Još jedan dokaz za sumnjivo prijavljivanje za izbore? Pored svih mahinacija SNS i SPS, sami ne mogu da formiraju vlast u Beogradu. Izbori moraju da budu poništeni da bi Beograđani dobili vlast koju su birali - ističu iz OO Stranke slobode i pravde Vračar.

A mehanizam izbornih mahinacija i prijavljivanja fantomskih glasača objasnila je Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora SSP.

- Nalazimo se u Kneza Stracimira 39. Iza mene je gradilište na koje je prijavljeno 12 birača na opštini Vračar. Verovali ili ne, po Istinomeru, sa ove adrese (Generala Horvatovića 11, prim. aut.) koja je očigledno napuštena na Vračaru glasa 14 ljudi. A sada idemo na drugu adresu - istakla je Ana Gođevac, pa nastavila:

- Žička 30. Na ovom mestu, verovali ili ne, po Istinomeru je prijavljeno 24-oro ljudi. Sa druge strane, isto dvorište (Gružanska 31, druga strana Žičke), isto je prijavljeno 24-oro ljudi.

- Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da su izbori 17. decembra POKRADENI. Srpska napredna stranka krade na svim izborima od 2014. godine, ali pošto su znali da ih Beograd neće, počeli su da prijavljuju i dovode desetine hiljada ljudi. Zato se ovi izbori moraju poništiti - zaključila je Ana Gođevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati