Izbori 2024

D. Ljutić

03. 01. 2024. 21:14 8

"ŠTARK ARENA" Mesto izborne krađe i Vučićeve simbolike

MTS, odnosno državna kompanija Telekom, neće više biti sponzor Partizana, što će biti finansijski udarac za crno-bele. Košarkaška čaršija bruji da je razlog što je sponzorski ugovor sa kompanijom izbrisan jer se u jednom trenutku "Štark Arena" orila od povika "Vučiću, pederu", što je skandiranje koje smo mnogo puta čuli ove sezone na mečevima košarkaša Partizana, dok iz kluba navode da je ugovor istekao i da očekuju da bude produžen. Ne treba ni zanemariti činjenicu da se ovoga puta sve dešavalo u dvorani u kojoj je i kreirana poslednja izborna krađa Srpske napredne stranke. Tako je oko hrama košarke počeo da kruži glas da je mesto najveće kupovine glasova.

Ulaganja u dva najveća srpska košarkaška kluba su na istorijskom maksimumu. Oni su u poslednje tri godine doveli veliki broj renomiranih i skupih pojačanja sa ciljem da budu konkurentni na elitnoj sceni.

Za Partizan je ova godina počela rezultatski dobro, jer su lako dobili Asvel, ali je na finansijskom planu usledio šamar i neprijatno iznenađenje. Naime, na startu nove kalendarske godine crno-beli su ostali bez važnog sponzora u novoj godini. MTS, odnosno državna kompanija Telekom, neće više biti sponzor Partizana, što će biti finansijski udarac za crno-bele. Logo MTS-a je do sada stajao na dresovima ispod imena igrača na zadnjoj strani dresa, a od utakmice sa Asvelom tog loga nema.

Ugovor sa ovom kompanijom je istekao 31. decembra, tako da je to navodno razlog što na dresovima nije pisalo "MTS", što ističu i u klubu, a u narednim danima bi trebalo da se sazna da li će doći do produžetka saradnje. Međutim, košarkaška čaršija bruji da je razlog što je sponzorski ugovor sa kompanijom izbrisan jer se u jednom trenutku "Štark Arena" orila od povika "Vučiću, pederu", što je skandiranje koje smo mnogo puta čuli ove sezone na mečevima košarkaša Partizana.

Da podsetimo, isti povici mogli su da se čuju svojevremeno u finalu plej-ofa ABA lige, takođe u duelu između Partizana i Crvene zvezde, a tada je Telekomova Arena sport utišala ton kako se ne bi čula poruka "grobara".

Ne treba ni zanemariti činjenicu da se ovoga puta sve dešavalo u "Štark Areni", u kojoj je i kreirana poslednja izborna krađa Srpske napredne stranke. Zato i ima neke simbolike što se u ovoj dvorani još pre izbora pogrdno uzvikivalo Vučiću. Nažalost, teško da je neko i mogao da nasluti takvu izbornu prevaru na lokaciji poznatoj po dobrim utakmicama i koncertima.
"Slučaj Štark Arena" se dogodio baš na izborni dan, 17. decembra, kada su društvenim mrežama kružili snimci dovođenja "glasača", dok su iz koalicije "Srbija protiv nasilja" isticali da su masovno dovođeni ljudi iz Republike Srpske da glasaju u Beogradu, što je, uz sve ostale uočene nepravinosti, najveći izborni prekršaj.

Tako je oko hrama košarke počeo da kruži glas da je mesto najveće kupovine glasova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati