Izbori 2024

[ Izvor: Nova.rs ]

08. 11. 2023. 15:49 5

Naprednjaci se tukli u Lučanima?!

U jednom restoranu u Lučanima došlo je do tuče između članova Srpske napredne stranke. Navodno, ona je izbila između bivšeg pomoćnika prethodne predsednice opštine Mihaila Nikolića i načelnika opštinske uprave Srđana Gagovića, saznaje Nova.rs.

Kako ističe izvor Nova.rs, njih dvojica su se "zakačili" u jednom ugostiteljskom objektu, a Nikolić je navodno Gagoviću rekao "nemoj da prodaješ deci drogu".

- Načelnik opštinske uprave je njega pozvao napolje i, navodno, ga udario dva puta pesnicom zbog čega je Mihailo pao kao sveća. Nakon toga je Nikolić izvadio biber sprej i poprskao Gagovića i verovatno slučajno direktora hotela Gorana Gavrilovića - objašnjava sagovornik Nove i dodaje da se tu našao i neko iz „Komunalca“, pa je i on dobio "porciju u oči" da bi na kraju, kako kaže, "svi plakali i povraćali".

- To su zataškali, jer idu izbori. Nikolić, koji je bio, nakon pomoćnika predsednice opštine, menadžer hotela je dobio suspenziju - zaključuje sagovornik Nove.

Redakcija Nova.rs je pokušala da dobije informaciju od načelnika opštinske uprave Srđana Gagovića, ali on nije imao komentar i nije želeo da daje izjave medijima. Pozvan je i Mihailo Nikolić, ali sada njegov telefonski broj koristi druga osoba, a na jedan nije bio nedostupan.

S druge strane, predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović je demantovao navode našeg izvora.

- To apsolutno nije tačno. Trebalo bi da postoji zapisnik policije. Čuo sam i ja tu priču, ali sve su to spekulacije kaže on. Na konstataciju da je, prema tvrdnji izvora, slučaj zataškan Dolović kaže:

- To zaista nije moguće. Muškarac izgrdi ženu pa odmah dobije zabranu prilaska, a kamoli ovako krupna stvar - izričit je.

Upitan je i za Mihaila Nikolića, odnosno njegovu suspenziju.

- Ne znam da li je na odmoru ili je suspendovan - zaključio je predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati