Izbori 2022

Direktno.rs

07. 04. 2022. 10:44 14

Mihailović: Gojković zabio nož u leđa opoziciji u Beogradu

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) koji vodi Vojislav Mihailović ocenjuje izjavu Žike Gojkovića da njegova dva odbornika neće sesti za pregovarački sto oko formiranja vlasti u Beogradu sa "prevarantima" iz koalicije NADA kao izdaju opozicije i stavljanje tačke na pregovore.

- Žika Gojković vrlo dobro zna da matematika govori da bez sedam odbornika koalicije NADA nema većine za opoziciju u Skupštini grada, čak i ako stranka Borisa Tadića na ponovljenim izborima prođe cenzus. Time je Gojković jasno poručio da ne postoji više ni teoretska šansa da opozicija formira većinu. Ovakav njegov stav je direktna pomoć sadašnjoj vlasti da u Beogradu ne dođe do promena - izjavio je predsednik POKS, Vojislav Mihailović i jedan od lidera koalicije NADA.

Gojkovićeva izjava, potvrda je da su od samoga starta određene državne strukture bile umešane u sukob i podele u POKS, da bi se u ključnom momentu kakav je ovaj, pomoglo režimu, dodao je Mihailović.

POKS podseća da nije slučajno Gojković godinama u bordu direktora državnog Mtela i da ima obavezu da za uslugu učini i kontrauslugu poput ove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati