Izbori 2022

Direktno.rs

13. 03. 2022. 06:18 27

Ko nije potpisao za SNS, završava na SPISKU (FOTO)

Naprednjačka mašinerija očito više ne funkcioniše tako dobro kao u svojim "zlatnim danima". Sve više naprednjaka nema volje da se bavi stranačkim aktivnostima, jer su svesni da se SNS-u bliži kraj, pa ne žele više da se sramote i strastveno botuju kao nekad. U prilog tome govore poruke iz jedne od naprednjačkih grupa gde se naprednjacima koji nisu potpisali podršku za kandidaturu Aleksandra Vučića direktno preti da će "završiti na spisku".


- Kako su se skupljali potpisi za podršku predsedniku u Srbiji 2022. godine - napisao je akvokat Vladimir Todorić na Tviteru, objavivši poruke koje su izvesna Vladica i Violeta (koje su očigledno koordiranatori članova SNS iz pomenute grupe) slale u SNS Viber grupu.

Vladica je poručila da svako ko nije došao da podrži Vučića - završiće na spisku.

- Svi koji nisu došli na overu potpisa, da dođu u opštinu. Oni koji se danas nisu pojavili da pruže podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a nisu svoj nedolazak opravdali, svakako će se naći na spiskovima o kojima je predsednica pričala - napisala je ona.

Nije jasno o kakvim spiskovima se radi, ali s obzirom na način na koji je pomenuta Vladica napisala ovu poruku, ti spiskovi svakako nisu nešto što će obradovati one koji nisu potpisali podršku.

Druga junakinja ove SNS sage, Violeta, bila je još oštrija i takođe pomenula spisak, ali drugih "nedela" lenjih naprednjaka.

- Danas do 21 čas poverenici! Poslaćete mi spisak onih koji ne žele da rade izbore: VDV (kampanja "vrata do vrata" prim. nov.), kapilar (skupljanje kapilarnih glasova prim. aut.), akcije, deljenje objava... Svima ćemo omogućiti korišćenje godišnjeg odmora do 4.3.2022, a nakon toga videti šta dalje - istakla je ona.

Sudeći po ovim porukama, određeni naprednjaci ne žele ni da daju podršku Vučiću, niti da rade akcije, a u pitanju su oni čiji poslovi zavise od SNS, ćim mogu da im "omoguće godišnje odmore". Stoga se pomenute SNS šefice prilično ljute zbog neposlušnosti naprednjaka, pa im prete spiskovima i ko zna još čime...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati