Izbori 2020

S. P.

06. 07. 2020. 09:45 24

LUDILO Vučić pobedio na izborima u Hrvatskoj! (VIDEO)

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, umesto tone nepravilnosti na izborima u Srbiji zavirio je preko plota i primetio da je na izborima u Srbiji SNS predsednika Aleksandra Vučića dobila 300.000 glasova više nego sve stranke u Hrvatskoj! Kakve veze imaju imaju izbori u Hrvatskoj i Srbiji to izgleda znaju samo SNS, Vesić i Pink. I predsednik države.

Da ironija bude veća, u kajronu televizije Pink se tokom emisije Hit tvit emitovala poruka da je Vučić sa SNS-om imao više od 300.000 glasova od svih stranaka zajedno u Hrvatskoj. Ne ulazeći u relevantnost ove informacije - zbog toga što ona ne postoji, po sebi se nameće zaključak ili da je Vesić urednik Pinka, ili da neko treći uređuje i Vesića i Pinkov informativni program, što pije vodu.

O ovome su pisali i provladini portali.

Tako Alo piše da Hrvati nisu dorasli Vučiću, ali i da su Tanja Fajon i Dragan Đilas "na aparatima".Sve i da je ova informacija, premda nebitna, tačna, postavlja se pitanje, da li se u tih 300.000 računaju i onih 100.000 glasova koji su dati van biračkih mesta, zbog čega je Beogradska organizacija za fer izbore i demokratiju ocenilada je "kompromitovan integritet čitavog izbornog procesa" u Srbiji gde su izbori na tri nivoa održani 21. juna, a delimično ponovljeni 1. jula, na kojima su članovi biračkih mesta nosili listiće van birališta za oko 100.000 birača, odnosno 3, 5 odsto biračkog tela.

Ili se, pak, među tih 300.000 koliko je Vučić "duži" od Hrvata, računaju manipulacije nalik onoj kada je jedna Romkinja glasala tri puta umesto birača, na šta su članovi Biračkog odbora ostali nemi? Takođe, pomenuta žena dokazuje da su tvrdnje Zlatibora Lončara o biralištima kao najbezbednijim mestima u pogledu prenošenja virusa Covid19 obične izmišlljotine, jer ne samo da nije imala masku, nego nije ni mogla držati distancu kako bi glasala umesto birača.

A o Pinku je izlišno govoriti. Televizija koja je promovisala ozoniranje i čiji vlasnik je fantom lečio koronu, ali i televizija koja je kršila izbornu tišinu - je i dalje na pravom putu van koloseka.

A Vesiću čestitke na brojanju glasova u Hrvatskoj, jer zaista, deca obućara idu bosa!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati