Izbori 2020

[ Izvor: KTV ]

01. 07. 2020. 19:00 29

A POLICIJA ĆUTI Lažni izbori u Vučićevoj državi (VIDEO)

Neverovatan prizor viđen je nedaleko od biračkog mesta u Zrenjaninu, gde je u toku glasanje na ponovljenim izborima. Nekoliko ljudi vodili su spiskove u prostoriji udaljenoj oko 30 metara od mesta gde se održavaju izbori, ali nisu želeli da pokažu o čemu se radi. Policija koja je prethodno došla na poziv, otišla je posle telefonskog razgovora.

Jedan od aktivista iz Zrenjanina zajedno sa ekipom lokalne televizije KTV ušao je u prostorije gde je sedelo nekoliko osoba i vodilo spiskove koje nisu želeli da pokažu, a pretpostavlja se da je u pitanju već unapred pripremljena izborna malverzacija.

Mladić koji je ušao unutra insistirao je od pomenutih osoba da mu pokažu o kakvim se spiskovima radi, što su oni odbili, da bi jedan od njih pozvao policiju, a potom otišao sa lica mesta zajedno sa papirima.

Dvoje policajaca trebalo je da interveniše i ustanovi o čemu se zapravo radi, ko je ovde u pravu, a ko nije. Međutim, nakon što je policajac završio telefonski razgovor, on i koleginica napustili su prostoriju bez utvrđivanja da li se radi o mutnim radnjama i kakvim.

- Doviđenja, prijatno i bez... - izustio je policajac, koji je pognute glave izašao iz prostorije.

- Sačekajte malo, vi odlazite gospodo? Zašto niste uzeli ovo što je predmet krivičnog dela? Ko vam je naredio da odete? Žmurite na sve ovo što se ovde događa - rekao je mladić koji je došao na lice mesta sa TV ekipom, na šta su policajci ostali nemi, ušli u vozilo i nastavili svojim putem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati