Izbori 2020

Direktno.rs

28. 06. 2020. 07:46 16

KRAĐA Isti rukopis na 176 biračkih mesta, rezultati unapred određeni! (FOTO)

"U svim zapisnicima, svih biračkih mesta na teritoriji Niša, pronašao sam identičan materijalni dokaz organizovanog prekrajanja izborne volje. Osoba koja izvesno nije deo izbornog procesa, istom hemijskom olovkom i identičnim rukopisom upisuje broj biračkog mesta i naziv opštine. Na svakom zapisniku o radu sa 176 biračkih mesta u Nišu i to pre nego što su potpisani zapisnici i džakovi sa glasačkim listićima predati nadležnoj opštini. Ne postoji razumno objašnjenje zašto bi neko pisao po dva, a kamoli po 174 zapisnika", napisao je jedan Nišlija, svedok, kako tvrdi, krađe na izborima i prekrajanja volje građana, jer su se rezultati izbora znali unapred.

Dokaze o zloupotrebama zapisnika sa više biračkih mesta u Nišu priložio je na svom Tviter profilu pod pseudonimom Charlie Waffles, zahtevajući ponavljanje celokupnog izbornog procesa.

- Kao suprug, otac troje dece i građanin Srbije, osećam se duboko poniženim načinom na koji se ova vlast ophodi prema sopstvenom narodu. Analizom podataka iz zapisnika objavljenih na sajtu RIK-a, a na osnovu nespornih materijalnih dokaza o sistemskom i sveobuhvatnom prekrajanju izborne volje građana, smatram se slobodnim da javno pozovem predsednika Srbije i druge zaista nadležne i odgovorne institucije da preuzmu odgovornost za ovu bestidnu izbornu krađu i bez odlaganja ponište rezultate parlamentarnih izbora u celosti - napisao je on u uvodonom obraćanju, da bi potom objasnio šta se zapravo dogodilo.

- Nakon tri rudarska dana i nekoliko hiljada pregledanih zapisnika, od 4.840 objavljenih, postalo je više nego izvesno da je izborni proces nepovratno kompromitovan podlim insistiranjem na unapred odlučenom pobedniku. To svi znamo. U svim zapisnicima, svih biračkih mesta na teritoriji Niša, pronađoh identičan materijalni dokaz organizovanog prekrajanja izborne volje.

- Osoba koja izvesno nije deo izbornog procesa, istom hemijskom olovkom i identičnim rukopisom upisuje broj biračkog mesta i naziv opštine. Na svakom zapisniku o radu sa 176 biračkih mesta u Nišu i to pre nego što su potpisani zapisnici i džakovi sa glasačkim listićima predati nadležnoj opštini. Evo pregleda nasumice odabranih - napisao je NIšlija, priloživši papire:

- Primeri parova zapisnika sa biračkih mesta iz dve opštine u Nišu. Na prvu stranu svakog zapisnika počinilac je istim, sopstvenim rukopisom i istom hemijskom olovkom upisao broj biračkog mesta i naziv opštine, verovatno želeći da izbegne slučajno mešanje skoro 200 zapisnika.

- Na slici jasno se vidi kako je član biračkog odbora, po dobijanju tako popunjenog zapisnika i upisanog naziva opštine, stavio zarez, a zatim po inerciji svojim rukopisom upisao ime grada i nastavio sa popunjavanjem zapisnika, što potvrđuje da se ovo desilo pre kraja glasanja.

- Zapisnici su neko vreme ekskluzivno bili na raspolaganju neidentifikovanoj, neovlašćenoj osobi, nekom zlom koordinatoru organizovanog štelovanja i poturanja falsifikata. Preteranom brigom i pedantnošću, počinilac je iz straha da ne pobrka zapisnike, nehatno ogolio ceo sistem:

- Ovim, sudu javnosti, jer drugog suda nema, podnosim raport o sistemskom prekrajanju izborne volje građana Niša, čime je nepovratno urušena vera u pravedan izbor, a rezultati istog ništavi su. Ne postoji razumno objašnjenje zašto bi neko pisao po dva, a kamoli po 174 zapisnika - napisao je Nišlija.

On je dodao da razlog zašto ovo niko nije video ranije jeste to što ne postoji bilo kakva potreba da se dva ili više zapisnika proveravaju uporedno-grafološki.

- Slučajno ukapirao, jer su se dva zapisnika otvorila jedan preko drugog, pa sam uočio isti rukopis, a to ne bi trebalo da postoji. Ako ipak padneš za ovo, jedino objašnjenje je sistemska zloupotreba. Ali, tako to ide u Srbiji. Dokumentuješ situaciju za koju ne postoji benevolentna varijacija, što je više nego dovoljno za obaranje kompletnog izbornog sistema, na stadionu muk... - napisao je građanin sa juga Srbije.

Korisnik Tvitera koji je priložio dokaze o mutnim radnjama na biračkim mestima dodao je da je do sada pregledao i više od 3.000 zapisnika i da građani ne mogu da zamisle šta je sve tamo video.

- Šta sve čovek može da izvuče samo o nivou funkcionalne pismenosti 8.400 duša čija slova krase zapisnike i njihove realne sposobnosti da kognitivnim procesom ispoštuju pravila i do kraja popune sve podsekcije zapisnika o radu biračkog mesta, bez da ga učine apsolutno neprihvatljivim i neuverljivim parčetom papira.

Nakon što apsorbujete nekoliko hiljada zapisnika, zaključuje on, dobijete super moć koja radi samo u okviru jednog izbornog ciklusa, u ovom slučaju to je sposobnost da samo pregledom upisanih cifri na jednom zapisniku znate da li je taj zapisnik lažan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati