Izbori 2020

Direktno.rs [ Izvor: Helm Cast ]

26. 06. 2020. 19:01 16

NEVIĐENA KRAĐA? "Aktivisti SNS ubacili 800.000 lažnih listića"

"Na proteklim parlamentarnim izborima Srpska napredna stranka je organizovala najveću krađu glasova u istoriji Srbije, a broj ubačenih listića broji se u više stotina hiljada tvrdi predsednik Konzervativnog pokreta Naši, Ivan Ivanović."

Ivanović je ocenio da je bojkot uspeo i da se videlo da su liste koje su učestvovale na izborima bile “režimske liste”.

- Aleksandar Vučić nije dobio 2 miliona glasova, oko 800.000 listića je ubačeno tokom ovih izbora. Listići su ubacivani na Kosovu i Metohiji, na teritoriji Preševa, Bujanovca i Medveđe ali i po čitavoj Srbiji. Od 14 časova kada je merena izlaznost zavladala je panika u redovima SNS i tada je dat znak da se krene sa ubacivanjem listića. Procentualno broj ubačenih listića kreće se od jedne trećine u centralnoj Srbiji i Vojvodini, dok na Kosovu i Metohiji je ubačeno dve trećine glasova za koje se tvrdi da su izašli na izbore - rekao je Ivanović u emisiji "Helm Cast" na jutjub kanalu.

On je ocenio da će Vučić sada nastaviti aktivnostima za priznanje Kosova i Metohije što dokazuju njegove aktivnosti u danima odmah nakon izbora.

Ivanović je posebno zadovoljstvo iskazao zbog ispadanja SRS i Vojislava Šešelja iz Parlamenta. On kaže da je lista SPAS koja je prešla cenzus takođe pod kontrolom SNS. Ivanović je izrazio nadu da će nakon propasti lažne opozicije u narednim danima početi da se stvara nova patriotska opcija koja će ući u obračun sa Vučićem.

U emisiji Ivanović komentariše kriminalne aktivnosti vrha SNS, kkritikuje odnos Rusije prema političkim dešavanjima u Srbiji, govori o situaciji u Crnoj Gori i drugim aktuelnim temama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati