Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Instagram/serbialive_beograd ]

14. 10. 2024. 19:07 4

Šok snimak iz Beograda: Mladić bije dezorjentisanog deku (VIDEO)

Šta se tačno dogodilo znaju samo učesnici, ali mučne scene zapalile su društvene mreže. Sve se dešava u sred dana u Bulevaru kralja Aleksandra, a akteri su jedan stariji dezorjentisani pešak, besni vozač i hrabra devojka.

Na mučnom snimku koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd, a nije poznato tačno kada je nastao, vidi se kako se automobil naglo zaustavlja ispred starijeg čoveka, koji nogu pred nogu prelazi Bulevar kralja Aleksandra, u blizini "Liona".

Iz kola, koja su se zaustavila desetak metara napred, istrčava vozač, koji je najverovatnije za neki santimetar "promašio" dezorjentisanog čoveka.

Dok pešak stoji nepomično i gleda korpulentnog mladića koji mu besno prilazi, sve snima kamera iz automobila koji je parkiran odmah iza njiih. Mladić prvo gura čoveka koji pada na asfalt, a onda počinje da ga šamara i u jednom trenutku šutira.

Heroj dana je devojka, koja je punih ruku pritrčala sa ulice i stala između nasilnika i čoveka na zemlji i to je siledžiju na trenutak zaustavilo.

Pojavilo se još nekoliko ljudi koji su pomogli starijem čoveku da ustane, da bi se nasilnik, koji je već krenuo ka svojim kolima, stao i vratio se, ali, srećom, hrabra devojka i drugi prolaznici su sprečili da do novog napada dođe. Čovek koji je dobio batine nije ni pokušavao da se odbrani.

Da li je pešak bio pijan ili dementan, nije poznato, nesumnjivo je u prekršaju i izložio se velikoj opasnosti da ga udari automobil. Ipak, reakcija vozača koji je nasrnuo na njega je, u najmanju ruku, neprimerena, a verovatno će svaki gledalac imati svoje mišljenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati