Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Instagram/serbialive_beograd ]

14. 10. 2024. 16:36 6

"Opasan momak" vređao putnike - oni ga izbacili iz autobusa (VIDEO)

Incident koji se nedavno dogodio u autobusu gradskog prevoza na liniji 309 dospeo je na društvene mreže, a sve zbog neprimerenog ponašanja jednog od putnika koje je izazvalo pravu dramu u čitavom vozilu.

Kako se navodi na Instagram stranici "serbialive_beograd" na kojoj je objavljen video snimak drame, do incidenta je došlo kada je mladić sa snimka posumnjao da se dečko i devojka, smejući se u privatnom razgovoru, zapravo podsmevaju njemu.

- Je l' me razumeš, majmune?! Tebe pitam? Zovi, bre, koga hoćeš - izgovara mladić koji je pokrenuo čitavu dramu, obraćajući se najpre dečku koji mu se, navodno, smejao, a potom i drugim putnicima koji su se umešali pokušavajući da smire situaciju.

"Opasan momak", kako je nazvan u objavi, potom je pozvao dečka kog je vređao da siđe na sledećoj stanici i taman u trenutku kada je autobus stao i vrata se otvorila, jedan drugi putnik, takođe mladić, iskoristio je priliku da glavnog aktera snimka izgura iz autobusa, nakon što je i njega uspeo da uvredi.

Psovke, obračuni i navijanje?!

Dok je autobus stajao na stanici, sve dok se vrata nisu zatvorila, izbačeni mladić je pokušavao da uđe unutra, uz psovke, pokušavajući da se obračuna sa dečkom koji ga je izgurao napolje.

U trenutku dok su drugi putnici, mahom stariji muškarci navijali, podržavajući potez dečka koji ih je rešio putnika koji ih je vređao i izazivao, na snimku se čuje i nekoliko ženskih glasova.

"Zatvori vrata i kreni!", "To je dete, bre, da li ste normalni?!", "Ne mogu da verujem da niko neće da reaguje, maltretira ceo autobus!", vikale su žene vozaču i komentarisale incident.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati