Beograd

[ Izvor: Mediji ]

03. 10. 2024. 11:19 2

Poruka jednog tate na autu raznežila Srbiju (FOTO)

Rođenje deteta je najsrećniji trenutak u životu roditelja, ali i momenat koji u potpunosti menja perpsektivu na svet i način ponašanja. Emocije koje ispunjavaju taj prvi dan roditeljstva ne mogu da se opišu rečima, i za svakog su drugačije, a ujedno iste, i pored uzbuđenja, ono što niko ne može da negira je - osećanje ogromnog straha i brige za taj zamotuljak koji ste dobili u ruke, bez ikakvih uputstava za upotrebu.

Tada počinje i period, neko bi rekao, i pomalo suludog ponašanja roditelja, kada postaju opsednuti raznim opasnostima koji vrebaju, a tatama je tada najteže. Naročito na dan izlaska iz bolnice. Jer mame do trenutka kada kroče iz porodilišta već imaju neki dan "prakse" sa bebom, i malčice su slobodnije, ali tate su te koje prevoze najdragoceniji paketić koji će ikada voziti u svojim kolima.

E pa tako je jedan veoma oprezan tata, rešen da ništa ne prepousti slučaju, dok je izvodio svoju suprugu i njihovu tek rođenu bebu iz porodilišta, na svom automobilu napravio plakat preko celog gepeka, da slučajno nekome ne promakne poruka - koja je dirnula celu srbiju.

- Prevozim tek rođenu bebu i mamu. Molim vas, vozite pažljivo i strpljivo -  napisao je ovaj tata na žutom papiru koji je zalepio na zadnji deo auta.

Fotografija automobila sa ovom porukom objavljena je širom društvenih mreža i brzinom svetlosti je postala viralna, sa mnoštvom komentara.

- Kažu da je to najteža vožnja. Prvi put voziti bebu kući iz bolnice. Srećno stigao i bebu na fakultet vozio - poručio mu je jedan korisnik Fejbukstranice "Moj Beograd" gde je objavljena fotografija.

- Neka vam je živa i zdrava, Bog da vas pazi sve. Dogodine još jednu bebu da dočekate", "Čestitke", "Neka je sa srećom! Bar će paziti kako voze -  "Genije", nizale su se lepe želje i oduševljenje porukom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati