Beograd

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2024. 17:38 3

Momak i devojka obili restoran u Beogradu! (VIDEO)

Mladić i devojka sa kačeketom na glavi sinoć su opljačkali restoran na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, a "plen" tačnije piće i hranu izneli su u crnim džakovima.

Kako se može videti na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram na profilu "Moj Beograd", mladić u majici kratkih rukava i šorcu pokušava da razvali vrata od lokala. Zaleće se, udara ih, pokušava da ih obije, dok ga devojka sa dugom kosom i kačketom na glavi nestrpljivo čeka ispred bašte lokala. Kako se može videti na pomenutom snimku, lopov kome se jasno vidi lice pokušava da obije vrata i uđe unutra.

Mladić zatim pokušava da uđe na drugi ulaz, koji se nalazi odmah do prvog. Pomera sto koji se nalazi ispred vrata, ali i dalje ne uspeva u nameri da provali u restoran. U jednom trenutku devojka koja je pokušala da se maskira i da joj se ne vidi lice dolazi do dečka, pokušava zajedno sa njim da obije vrata. Zajedno guraju vrata, dok ona u ruci drži crni džak verovatno kako bi iznela piće i hranu iz lokala.

Na kraju razbojnik uspeva da uđe u lokal, a devojka ga prati u stopu. Ulaze sa džakovima i unutra, što se ne vidi na kamerama, ali izlaze sa punim džakovima. Prvo iz lokala izlazi dečko koji jedva stavlja na rame džak, kesu, a za njim i devojka. Oni potom laganim hodom se udaljavaju od mesta pljačke.

Ispod ovog video, samo su se nizali komentari.

"Golim rukama na staklo, veoma pametno, ostavio više otisaka nego MUP što ih ima u registru. Naći će ga za pet minuta", piše u jednom komentaru, dok u drugom šaljivom stoji:

"Došli ljudi da izbace smeće od toga dana. Sve je legitimno, rade svoj posao", kaže jedan korisnik.

Zatim su usledili osuđivački komentari: "Kuda ide ovo društvo? Ovo je strašno. Skandal."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati