Beograd

[ Izvor: N1 ]

20. 07. 2024. 17:09 13

Lončar: Rešili smo problem u Narodnom frontu

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da su delovi sistema za klimatizaciju koji nisu radili i nisu mogli da se poprave zamenjeni u GAK "Narodni front".

Kako je naveo, sistemi za klimatizaciju, koji nisu radili u punom kapacitetu, osposobljeni su.

Ministar je prilikom obilsaka porodilišta naveo da je problem rešen, kao i da ni u jednom momentu nije bilo ugroženo zdravlje i bezbednost žena i beba.

Lončar je istakao da je činjenica da se deo sistema pokvario i da je morao biti popravljen, dodajući da se takve stvari dešavaju.

- Popravili smo, ali nikakve ugroženosti nije bilo. Bilo je dnevno i oko 30 porođaja, što mislim da je to na njihovom maksimumu - rekao je Lončar prisutnim novinarima.

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je ranije ove subote da bi do 12 časova trebalo da se postave klima uređaji u porodilištu "Narodni front" na dva sprata, a do 16 časova bi trebalo da bude gotov kompletan sistem ugradnje.

Podsećamo, klinika "Narodni front" došla je u središte pažnje nakon što se saznalo da im na 40 stepeni ne rade klima uređaji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati