Beograd

[ Izvor: Mediji ]

07. 07. 2024. 16:31 6

Haos na bazenima: Kupači, naoružajte se strpljenjem (FOTO)

Beograđani su pohrlili na bazene u potrazi za osveženjem u vrelom danu.

Temperatura je dostigla 32 stepena Celzijusa, a bazeni su bili toliko pretrpani, da nije bilo mesta ni za iglu. Najveća gužva zabeležena je na bazenu na Košutnjaku. Ova situacija pokazuje koliko je velika potreba za osveženjem u vrelim letnjim danima. Gužve na bazenima su ogromne, a veliki broj Beograđana izabrao je Košutnjak da se rashladi.

- Ne znam šta je ovoliko čudno. Nedelja je, napolju je prevruće, ljudi žele da se rashlade. Ko je često išao na Košutnjak zna da je ovako bilo i pre podele besplatnih kartica (posebno ovako oko podne). Parking mesta budu prepuna, trava okolo, sredina parkinga takođe. U vodu vrlo često nije moglo ni da se uđe. Sad odjednom jao drama. Ako hoćeš manju gužvu na 2 sata, odeš malo ranije, platiš kartu i to je to, ali opet te od 12 čeka gužva, isto ti je - napisala je jedna devojka u komentaru."Šta se čudite, voli naš narod ovako", "Ne dao ti bog", "To je normalno za nedelju"... pišu drugi.

Grad Beograd omogućava besplatne karte za bazen svim građanima. Međutim, očigledno je da ova mera nije dovoljna da zadovolji potrebe svih građana za osveženjem. Možda će biti potrebno preduzeti dodatne mere kako bi se obezbedilo dovoljno mesta za sve.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati