Beograd

[ Izvor: Nova.rs ]

24. 06. 2024. 11:59 44

Branko Kockica o Šapiću ni reči, samo grimase (VIDEO)

Jedan od odobrnika vladajuće koalicije Branko Milićević - Branko Kockica uzeo je učešće u raspravi na današnjoj sednici Skupštine grada na kojoj se bira gradonačelnik Beograda. U momentu kad su svi očekivali da nešto kaže o novom-starom gradonačelniku Aleksandru Šapiću, usledilo je - mimika.

Odobrnici Skupštine grada Beograda biraju gradonačelnika, a kandidat koji je predložila vladajuća koalicije je Aleksandar Šapić iz redova Srpske napredne stranke. Među onima koji su tražili reč kako bi rekli nešto njemu bio je Branko Milićević - Branko Kockica.

Posle manjih problema sa mikrofonom, Milićević dobio priliku da se obrati, a ono što čemu su svedočili odbornici bilo je

- Aleksandar Šapić - rekao je Milićević šireći ruke i praveći grimase, a potom je nastavio.

- Nemam reči, imamo dlanove - rekao je on, pokazujući prstom ka odbornicima većine od kojih je tražio i dobio prilično mlak aplauz.

I to bi bilo to, Milićević je napustio govornicu ponosan na svoju izvedbu, koja, istine radi, nije prva u kojoj su u glavnoj ulozi Šapić i Branko Kockica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati