Beograd

[ Izvor: Mediji ]

20. 06. 2024. 20:32 0

Pritvor dvojici osumnjičenih za nelegalnu gradnju u Surčinu

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je nakon saslušanja, pritvor do 30 dana S. M. (65) i M. N. (40), osumnjičenima za učešće u nelegalnoj gradnji u Surčinu.

Kako je saopštilo Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu, zbog sumnje da su učestvovali u nelegalnoj gradnji u Surčinu, javni tužilac je saslušao uhapšene S. M. i M. N, osumnjičene za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Uhapšeni su negirali izvršenje krivičnih dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu im je odredio pritvor.Kako se navodi, realizovana je potraga koja je raspisana za sadašnjim direktorom pravnog lica "Aman Real Estate" S. К, tako da će on u petak, zajedno sa N. P, M. V. i M. D. biti sproveden u tužilaštvo i saslušan od strane javnog tužioca Treće osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu na okolnosti krivičnog dela Građenje bez građevinske dozvole.Podsetimo, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dao je u sredu, nakon preduzetih dokaznih radnji u saradnji sa građevinskim inspektorima i beogradskom policijom, nalog za hapšenje šest osoba među kojima su direktor "Aman d.o.o.", N. P. (43) i direktor "Aman Real Estate" M. V. (57) osumnjičeni za građenje bez građevinske dozvole u Surčinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati