Beograd

Direktno.rs

13. 06. 2024. 10:36 17

SSP: Bastać bio kandidat Igora Žeželja na izborima, bio je dostavljač hrane i odjednom dobio novac za kampanju

"Marko Bastać je na ove izbore izašao kao kandidat Kurira, odnosno Igora Žeželja. Čovek koji je, da bi preživeo, prethodnih godina radio kao dostavljač hrane, odjednom je imao novca za kampanju na mrežama vrednu desetine hiljada evra, prostorije za svoju listu, bilborde... Glasove je na ovim izborima dobio od onih koji su bili protiv Vučića, ali nisu želeli da glasaju za Dobricu Veselinovića i "Biram borbu". Ovi podaci nisu poznati jedino ljudima sa ove liste koji se ponižavaju i u dve grupe idu na noge Bastaću dozvoljavajući da im on prodaje priču o navodnom programu za Stari grad", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Marko Bastać je ostao zapamćen kao čovek koji se protiv režima Aleksandra Vučića odnosno Gorana Vesića borio najviše na ulici - od akcija na promociji Vesićeve knjige do performansa ispred zgrade u kojoj je Vesić tada živeo. Danas za to optužuje Dragana Đilasa objašnjavajući kako je on to sve osmislio dok je on, Marko Bastać, za razgovore sa građanima i u institucijama, a ne za jurcanje po ulicama.

Zapamćen je Bastać i po optužbama bivšeg bliskog saradnika da ga je fizički maltretirao, kao i po tome što je izašao na izbore 2020. koje je opozcija bojkotvala, a zbog čega je izbačen iz SSP-a.

Danas su mu sve ove stvari oproštene i od strane vlasti i od strane opozicije koja je izašla na izbore. Sve pod parolom promena na Starom gradu. Kada završi ovaj performans, Marko Bastać sasvim sigurno više neće morati da radi kao dostavljač hrane. Šta će raditi oni koje će napraviti budalama ostaje da se vidi", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati