Beograd

[ Izvor: Forbes Srbija ]

27. 05. 2024. 06:50 2

Cene u luksuznim stanovima u BG otišle u NEBO: Kirije i do 9.000 EVRA! (FOTO)

Cene nekretnina sve su češća tema među stanovnicima Beograda. U svetu u kome one neprekidno rastu, biti stanodavac, čini se kao isplativ biznis. Forbes Srbija je istraživao koliko košta luksuzno opremanje stana.

Ovog puta, pažnja je usmerena na luksuzne stanove za izdavanje, čije cene idu do vrtoglavih iznosa, čak i do 9.000 evra! Pretragom oglasa došlo se do zaključka da su najviše kirije za stanove u Beogradu na vodi, ali tu su i Dedinje, Dorćol ili Vračar, piše Forbes Srbija.

Budući da su cene za izdavanje na mesečnom nivou visoke, postavlja se pitanje šta potencijalni stanari dobijaju za taj novac. Reklo bi se da veličina i lokacija većinom diktiraju cenu. Međutim, mnogi od ovih stanova imaju dodatne pogodnosti. Prostrane terase sa đakuzijem, podno grejanje, garderoberi, lift koji direktno iz garaže vodi do stana.

Osim toga, neki od stanova u Beogradu na vodi imaju mogućnost korišćenja usluga hotela, poput spa centra, masaže, bazena i teretane. Drugi, pak, imaju panoramske poglede na Adu Ciganliju, Trg Republike, Kalemegdan.

U većini slučajeva radi se o penthausu, ali ima i salonskih stanova. U cenu su uglavnom uračunata i parking ili garažna mesta, a takođe mogu da se prilagode poslovnim potrebama, odnosno kancelarijskim uslovima. Imaju više kupatila, najčešće tri plus jedan toalet, od dve do četiri spavaće sobe, kuhinju i nekoliko predsoblja.

Uz mnoge idu i kablovska i telefonska linija. Većinom su neopremljeni, ali ima i poluopremljenih i opremljenih.

Neki su građeni po nagrađivanim projektima, drugi su pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika, a treći se mogu nazvati novogradnjom.

Zgrade, posebno u Beogradu na vodi, imaju obezbeđenje, kao i recepciju sa portirom. Neki od stanova imaju dvorište, dok su drugi, uglavnom penthausi, okruženi terasom sa staklenom ogradom, oko čitave površine stana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati