Beograd

Direktno.rs

23. 05. 2024. 14:50 1

SSP: Na vaučerima koji su građane koštali 34,6 miliona evra, korupcija je bila najmanje 15!

"Na vaučerima koji su Beograđane koštali 34,6 miliona evra korupcija je bila najmanje 15! Tolika korupcija je bila i za plaćanje aplikacija za gradski prevoz koje su plaćene 28 miliona evra. Sve te pare su završile u džepovima onih koji su te projekte realizovali. Ovo, ali i mnogo drugih koruptivnih poslova doveli su do minusa u gradskoj kasi od 72 miliona evra i to prvi put u poslednjih 20 godina. Da od države nije stigla pomoć, minus bi prešao 100.000.000 evra!", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde koje prenosimo u celosti.

"Šapić međutim, koji je na čelu Privremenog organa, na ove podatke ćuti. Šapić, koji inače živi kao da je u životu igrao fudbal u Italiji, a ne vaterpolo, odnosno kao da nije zarađivao 100-200 hiljada evra godišnje nego 10-20 miliona evra godišnje, ne haje za ogroman deficit grada i nastavlja sa preplaćivanjem svega što grad plaća. Tako je odlučio da kupi turske tramvaje po ceni od 5,5 miliona evra, iako su popularni "španci" svojevremeno kupovani po ceni od 2,2 miliona evra.

Kruna je davanje šest miliona evra za komunikaciju sa građanima, doduše ne znamo da li onim fantomski naseljenim, za pokriće troška ili sa svim građanima sa kojima već odavno niko ne komunicira i ne objašnjava nam gde ide naš novac.

Stranka slobode i pravde ne izlazi na nameštene i režirane izbore, jer ne želi da dozvoli da već dobijena pobeda ponovo padne u ruke SNS i Aleksandra Šapića. Nijedan uslov za izlazak na izbore nije ispunjen, a za 2. jun je zakazano finale decembarske krađe, da bi nastavili da čerupaju budžet Beograda", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Kreativna radionica

Anketa

Dokle može Srbija na Evropskom prvenstvu?

Rezultati